Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Φίλιππος Μέσης 1-1 (photos)

8-11 008

Κάκιστο θέαμα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Η συνεχόμενη βροχή (ειδικά λίγο πριν την έναρξη του αγώνα) μετέτρεψαν σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψαν αφάνταστα τις προσπάθειες τους. Ο Φίλιππος Μέσης παρέμεινε για δεύτερο  συνεχόμενο ματς αήττητος, “τσίμπησε” ακόμη έναν βαθμό και συνεχίζει να παλεύει για τη σωτηρία του. Αντίθετα οι γηπεδούχοι διέκοψαν το σερί επιτυχιών τους, ωστόσο ήττα του Ατρόμητου Διαβατού στο Κλειδί του διατηρεί στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι παρόλα αυτά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, όταν στο 5′ ο Χρήστος Φεζουλάς εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά και ο Αλέξης Χάμπαλης (MVP της προηγούμενης αγωνιστικής) πετάχτηκε προ του Γιάννη Θεοδωρίδη και με προβολή άνοιξε το σκορ. Ο Αγροτικός συνέχισε να πιέζει και στο 30′ είχε μια ακόμη καλή στιγμή, ο Θόδωρας Αβετίδης με πλασέ όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Μέχρι την ανάπαυλα, η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννου που πέρασε λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λίκα.

8-11 003

Το μέτριο πρώτο μέρος παρέμεινε ως εικόνα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τους “πράσινους” να έχουν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να μην καταφέρνουν όμως να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Θεοδωρίδη. Η προσπάθεια του Κατσαπελίδη στο 56′ δεν στέφθηκε με επιτυχία (το πλασέ του αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον πορτιέρο του Φίλιππου) για να έρθει η φάση του 78′ όταν ο Μιχάλης Γιάννου εκτέλεσε το φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, ο Χρήστος Λίκα έκανε έξοδο για να πιάσει τη μπάλα, αυτή βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν και στο 83′ ο Κατσαπελίδης προσπάθησε με γυριστό να νικήσει τον Θεοδωρίδη, ο οποίος είπε και πάλι “όχι” στον μεσοεπιθετικό των “πρασίνων”.

Παρά την πίεση, η ομάδα του Γιάννη Γιάννου πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Για τον Αγροτικό η σημερινή απώλεια μπορεί να χαρακτηριστεί “εκτός προγράμματος”, ωστόσο δεν “εκτρέπει” τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας που είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.  Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Μοσχόπουλο Χ.

8-11 013

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα Χ., Νικολαϊδης (87′ Κοτσογιαννίδης), Αβετίδης, Καρολίδης, Ρηγόπουλος (55′ Χριστιάς), Φεζουλάς, Χειμωνίδης, Τσανασίδης, Σαμψωνίδης, Κατσαπελίδης, Χάμπαλης (73′ Λίκα Μ.)

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Γκατζίδης, Ρόκκο,  Μυλωνάς (89′ Γιαννόπουλος),  Πάτρας Ρ., Πάτρας Κ., Γατόπουλος, Δημοσθένους,  Γκατζούφας, Μπαλτζής (46′ Βασιλείου)

*περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected