Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης (2-0, Οριστική διακοπή στο 66′)

10421451_10205160275386048_3761295682305244642_nΠολλοί θα αναρωτιούνται αν μπλόκαρε η κάμερα του φίλου και συνεργάτη Ευάγγελου Μίλη, που ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η…πικρή αλήθεια είναι ότι το σκηνικό που βλέπετε είναι και η αιτία που διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι στο 66ο λεπτό. Ο ρέφερι κ. Παρασίου αποφάσισε να κλείσει το φύλλο αγώνα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και ενώ η ομίχλη δεν αποχωρούσε από το ΔΑΚ Νάουσας. Προηγήθηκε 15λεπτη αναμονή μετά τη συμπλήρωση του τέταρτου της ανάπαυλας, το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε κανονικά, όμως η…αντάρα που επικράτησε στη συνέχεια, δεν βοηθούσε την ομαλή εξέλιξη του αγώνα.

Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα ορίσει σύντομα η ΕΠΣ Ημαθίας, με το σκορ βεβαίως όπως είχε διαμορφωθεί μέχρι το σημείο εκείνο. Ο ΦΑΣ Νάουσα προηγούνταν με 2-0, χάρη σε τέρματα των Αλέξανδρου Ζούρκου και Αδάμ Βλαχοδήμου απέναντι σε έναν Φίλιππο Μελίκης που ήταν σαφώς πιο…διαβασμένος σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όταν και είχε ηττηθεί με το ευρύ 5-0.

Οι “κυανόλευκοι” φανέρωσαν και πάλι την επιθετικότητα των φετινών αναμετρήσεων, ωστόσο τόσο ο αγωνιστικός χώρος όσο και η αντίπαλη άμυνα δεν επέτρεψε στους επιθετικούς των γηπεδούχων να “κλειδώσουν” πιο νωρίς την αναμέτρηση. Η πρώτη σπουδαία φάση στις δύο εστίες (προηγήθηκε ένα καλό σουτ του Συμπεθέρη που πέρασε άουτ) είναι το γκολ για τον ΦΑΣ όταν ο Γιάννης Μουρίκι εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Αλέξανδρος Ζούρκος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με πλασέ νίκησε τους αντίπαλους αμυντικούς και πέτυχε το 4ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια ο Φίλιππος προσπάθησε να ανασυνταχθεί, πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μετά τις καλές στιγμές των γηπεδούχων με Καφέ και Μουρίκι, είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Αντώνη Πιτσάβα (41′) όταν το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία του ο Σταματέλος, ενώ στην επαναφορά ο Μπρέγκου έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

10606347_10152552653442012_3332814744635190857_n

Το δεύτερο μέρος, το οποίο όπως αναφέραμε ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση, χαρακτηρίστηκε από το γκολ του ΦΑΣ στο 65′ (κόρνερ του Μουρίκι και προβολή του Αδάμ Βλαχοδήμου), δύο καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων πριν το τέρμα αλλά και ένα καλό σουτ του Πιτσάβα που δεν βρήκε στόχο.

Ένα λεπτό μετά το τέρμα των “κυανολεύκων”, ο ρέφερι κ. Παρασίου κάλεσε τους βοηθούς του στο κέντρο και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, όπου έκλεισε το φύλλο αγώνα και αμφότερες οι ομάδες έδωσαν ραντεβού για τα επόμενα 24 λεπτά.

Βοηθοί του κ. Παρασίου οι κ.κ. Γαβράς και Αργυρίου

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Μουρίκι, Σαρηγιαννίδης, Βλαχοδήμος Α., Καφές, Συμπεθέρης (60′ Παπαδής)

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Κακαγιάννης, Τεγούσης, Μπούφι, Πιτσάβας, Λουμάνι, Σίμος, Μπρέγκου, Μουρατίδης, Νεστορόπουλος.

*Όπως γράψαμε το μεσημέρι, νέος προπονητής του Φίλιππου Μελίκης θα είναι ο Γιάννης Κερλίδης. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected