Κατηγορίες
Football League

ΑΕ Ερμιονίδας – Επισκοπή (1-0) Για 90′ ο Νικόλτσης

7bcaa686d3dc5355ea5f059dc49a8560_LΣπουδαία νίκη πέτυχε η Ερμιονίδα στην έδρα της, καθώς επικράτησε 1-0 της Επισκοπής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, με τους Ρεθυμνιώτες να ισορροπούν μετά το πρώτο 15λεπτο. Τα σκληρά μαρκαρίσματα όμως δεν έλειπαν, με τον διαιτητή να δείχνει τέσσερις κίτρινες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βλαχόπουλος κέρδισε κάποιες μονομαχίες και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, με την μπάλα να κοντράρει στον Βουρβαχάκη.

Στο δεύτερο μέρος, η Ερμιονίδα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί για ένα δεύτερο γκολ. Η Επισκοπή απείλησε ελάχιστες φορές και δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 90’ οι Λίτσης και Δελήμπασης είχαν μια αψιμαχία, με τον διαιτητή να τους αποβάλει απευθείας, αφήνοντας και τις δύο ομάδες με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις. Όμως το 1-0 δεν άλλαξε, με την Ερμιονίδα να πανηγυρίζει την πρώτη εντός έδρας νίκη της.

Ερμιονίδα : Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Ιασωνίδης, Λίτσης, Σβόγιτς, Όμο, Συμελίδης (72’ Καραδέμητρος), Βλαχόπουλος, Παβίσεβιτς, Τσακόν (53’ Ταπέ)

Επισκοπή : Γουναρίδης, Παπαδήμας (61’Δρακάκης), Δελήμπασης, Δουμάνης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (72’ Βιτώρος), Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε (61’ Μανουσάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected