Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – ΠΑΟΚ Κουλούρας 3-2

DSCN9904Το πιο ανοιχτό παιχνίδι του σημερινού προγράμματος διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο της Καψόχωρας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Η νίκη αυτοσκοπός για τις δύο ομάδες μετά το ξεκίνημα στους στο πρωτάθλημα, ωστόσο αμφότερες κυνήγησαν το γκολ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους “κιτρινόμαυρους” στο τέλος να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δέχτηκε πολύ νερό από τις βροχοπτώσεις των ημερών και με την παρουσία λιγοστών φιλάθλων, ΑΕ Καψόχωρας και ΠΑΟΚ Κουλούρας “διαφήμισαν” το ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησαν από το πρώτο λεπτό να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Κώστα Κατσώνη ήταν καλά οργανωμένη σε όλες τις γραμμές και απέδειξε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στον “ασπρόμαυρο” σύλλογο, που σταδιακά παρουσιάζει περισσότερα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο.

Και ενώ στα πρώτα 30 λεπτά αμφότερες οι ομάδες είχαν από δύο καλές ευκαιρίες (Γιώργος Πιπιλιάρης και Δημήτρης Μαυρίδης για τους γηπεδούχους, Χαρίσης για τους φιλοξενούμενους και μάλιστα τετ-α-τετ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θυμιόποπυλος), με τη συμπλήρωση του ημιώρου το σκορ άνοιξε. Στη φάση αυτή, ο Φλόγκερτ Σκούρα (MVP της αναμέτρησης όπως χαρακτηριστικά τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας) ελίχθηκε ωραία στην περιοχή και ανατράπηκε από τον αντίπαλο του, με τον ρέφερι της συνάντησης κ. Καραϊωσήφ να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Πιπιλιάρης, ο οποίος νίκησε τον Κωνσταντινόπουλο για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Δημούλτσης βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, δεν κατάφερε όμως να νικήσει τον Θυμιόπουλο, στο 35′ όμως ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον Στέλιο Νουρή, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ, κοντρόλαρε ωραία τη μπάλα και με πλασέ “έγραψε” το 1-1. Στο 40′ ήρθε η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων, ένα τέρμα που χρεώνεται αποκλειστικά στον προπονητή – παίκτη των “κοκκινόμαυρων”, Μπάμπη Πιπιλιάρη ο οποίος με ατομική ενέργεια και εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν το άβαλαν κάτω και τρία λεπτά αργότερο Νουρής παραλίγο να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ, η κεφαλιά του όμως πέρασε άουτ. Η φάση αυτή ήταν και η πιο σημαντική στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ρευστό 2-1 υπέρ της ΑΕΚ.

10174947_1544627299086866_6740462839563270492_n

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με ακόμη πιο…άγριες διαθέσεις και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Δίχτυα ωστόσο βρήκε ο ΠΑΟΚ Κουλούρας και συγκεκριμένα στο 58′ όταν ο Τερζής κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον αντίπαλο του και στο πέναλτι που υπέδειξε ο κ. Καραϊωσήφ, ο Νουρής και πάλι δεν αστόχησε.

Τα νέα δεδομένα στο παιχνίδι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν περισσότερο χώρο στους αντιπάλους, χωρίς όμως να κλείνονται στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση, είχαν αρκετές επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ, το νικητήριο τέρμα ωστόσο ήρθε στο 82′ όταν μετά από σέντρα και ενώ ο Νεστορόπουλος έπεσε για να κόψει τη μπάλα, αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Γιοβανόπουλος με σουτ νίκησε τον Κωνσταντινόπουλο, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε περισσότερο για την ισοφάριση, παρά τις προσπάθειες όμως το 3-2 υπέρ των γηπεδούχων παρέμεινε και οι τρεις πόντοι μπήκαν στο σακούλι, στην προσπάθεια των Κυπελλούχων φέτος για την παραμονή στην κατηγορία.

Βοηθοί του κ. Καραϊωσήφ, οι κ.κ. Μπουκουβάλας και Μουσενίκας.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Θυμιόπουλος, Γιοβανόπουλος, Πιπιλιάρης Π. (89′ Σαντίδης), Πιπιλιάρης Γ., Γκρίβα, Τσολακίδης, Πιπιλιάρης Μ., Ζάιος, Μαυρίδης Μ., Μαυρίδης Δ., Σκούρα.

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Κωνσταντινόπουλος, Τζιλόπουλος (60′ Καρασαββίδης), Παπαδόπουλος Ρ., Ιατρόπουλος, Νεστορόπουλος, Τερζής, Δημούλτσης, Νουρής, Χαρίσης (52′ Κουκλανιώτης), Καρύδας, Ευθυμίου (83′ Πετσάκου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected