Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-0) Την ασίστ στο πρώτο γκολ ο Γελαδάρης!

DoxaDra_14_610x400Ποιος υποβιβασμός και ποιος στόχος παραμονής; Μετά τον Άρη, η Δόξα Δράμας έκανε το back to back στις νίκες, επικρατώντας της Αναγέννησης Γιαννιτσών (2-0) και «σκαρφαλώνει» όλο και περισσότερο!

Το φιλμ του αγώνα:

10′ Αν και η Δόξα μπήκε πολύ πιο επιθετικά και  επισκέφθηκε ήδη τέσσερεις φορές την αντίπαλη περιοχή, τα Γιαννιτσά έκαναν την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία με ένα σουτ του Μωυσιάδη από το ύψος της περιοχής και δεξιά που κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαχσανίδη.

21′ Μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός της Δόξας έχει πέσει και οι παίκτες των Γιαννιτσών πήραν μέτρα κοντά στο κέντρο. Έτσι και πάλι σε μια αντεπίθεση τους ο Μωυσιάδης δοκίμασε ένα νέο σουτ, αυτή τη φορά από αριστερά που έφυγε έξω μετά το δεύτερο δοκάρι.

35′ Κίτρινη στον Λυσίτσα

36′ Καλή ευκαιρία για την Δόξα να ανοίξει το σκορ όταν μέσα στην μικρή περιοχή και δεξιά ο προωθημένος Γεωργιάδης σούταρε και απέκρουσε με τα πόδια ο Τοντώνης

37′ Γκολ 1-0! Πολύ ωραίος συνδυασμός και εκτέλεση από πλευράς Δόξας. Ο Γελαδάρης έχει μπει από αριστερά μέσα στην περιοχή και βρίσκει μετά το πρώτο δοκάρι τον Αθανασιάδη που πιάνει γυριστή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην άλλη πλευρά των διχτύων του Τοντώνη κάνοντας το 1-0 !!!

45′ Γκολ 2-0! Στην καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου μπήκε για την Δόξα το δεύτερο γκολ. Ο Σάββας Μουδούρογλου εκμεταλλεύεται το κακό κοντρόλ του Γιάννη Αγτζίδη και από έξω από την περιοχή στον άξονα εξαπολύει έναν κεραυνό στέλνωντας την μπάλα στα δίχτυα του Τοντώνη και το 2-0 είναι γεγονός!

49′ Σέντρα του Σμίλιανιτς και ο Μουδούρογλου πιάνει κεφαλιά που φεύγει άουτ.

50′ Κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη για φάουλ στον Μπαμπαλή

61′ Εκτέλεση φάουλ από σαράντα μέτρα του Μπάμπαλη που προσπαθεί να αιφνιδιάσει αλλά ο Σαχσανίδης μπλοκάρει με άνεση.

62′ Νέα προσπάθεια για αιφνιδιασμό από τα Γιαννιτσά και ο Σάρρος σουτάρει έξω από την περιοχή χωρίς επιτυχία αφού η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Σαχσανίδη

63′ Η Δόξα απαντάει με σουτ του Κυριακίδη από το ύψος της περιοχής που φεύγει λίγο άουτ

65′ Κίτρινη στον Γελαδάρη για φάουλ στον Μπαμπαλή

80′ Εκτέλεση φάουλ του Κανετίδη, κεφαλιά του Μουδούρογλου στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπαβασιλείου μέσα από την μικρή περιοχή χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για το τρίτο γκολ καθώς στέλνει την μπάλα άουτ.

90+2 Ο Μουδούρογλου βγαίνει απέναντι στον Τοντώνη αλλά το σουτ που επιχειρεί δεν είναι καλό και η μπάλα φεύγει άουτ.

Δόξα Δράμας : Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς (90′ Σμίλιανιτς), Στόικος, Αθανασιάδης (74′ Παπαβασιλείου), Κυριακίδης (64′ Κανετίδης), Μουδούρογλου

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Τεντώνης, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (54′ Καπουσούζης), Μωυσιάδης (82′ Γκοτζαμάνης), Μπάρμπας, Κιορτσής (66′ Καραδήμος)

*sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected