Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Θύελλα Φιλώτα (0-2) Για 90′ ο Μισαηλίδης στην ομάδα του Νίκου Παπανώτα

3a6e79e326d5ceb982f7c7374f1bf2d7_LΟι φιλοξενούμενοι με ένα γκολ στην αρχή και στο φινάλε του ματς εκμεταλλεύτηκαν την αγωνιστική κάμψη των «γουναράδων»

Η Καστοριά συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της δείχνοντας πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να περάσει νικηφόρα και η Θύελλα Φιλώτα από την έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ καθώς μόλις στο 9’ ο Ζηνόβιος ύστερα από κόρνερ του Μπαμπάρη πήρε την κεφαλιά για το 1-0. Η υπεροχή των παικτών του Νίκου Παπανώτα «σφραγίστηκε» στο 79’ με τον Στασινόπουλο να πλασάρει εύστοχα μετά την ασίστ του Κόλα για το τελικό 2-0.

Καστοριά (Ηλ. Βάλλης): Κοκκινίδης, Τούλιος (54’ Καρανάσης), Σπανός, Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Φράγκος, Ντάμζι, Χριστοφορίδης, Γανότης, Γιαννουλίδης (46’ Γεωργιάδης), Καραθάνας (78’ Τάσσιος)

Θύελλα Φιλώτα (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Κιοσκερίδης, Μπαμπάρης, Σιδηρόπουλος, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Χαϊτίδης (52’ Ανδρεάδης), Στασινόπουλος, Κόλα (83’ Σιδηρόπουλος Γ.), Ζηνόβιος, Μαρκόπουλος (71’ Θεοδωρίδης)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected