Football League

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ (2-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

e45a7ac93903f0952be3cf4b68554b1d_LΟ Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της FootballLeague, καθώς κέρδισε 2-0 την Λάρισα.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός από την Λάρισα, πήρε δίκαια το θεσσαλικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι από την αρχή πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ οι Λαρισινοί μακριά από τον καλό τους εαυτό, δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου τίμησε πριν τον αγώνα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή του συλλόγου Αντώνη Παππά. Την βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Τόρης.

Το πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο διακόπηκε δυο φορές, Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο      διέκοψε το παιχνίδι, για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα,   καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού, άναψαν δεκάδες καπνογόνα .  Η δεύτερη διακοπή, έγινε  στο 37′ καθώς τα καπνογόνα έκαναν  και πάλι αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλύτερος της Λάρισας. Ο Μέζα από τα δεξιά, ήταν η πηγή κίνδυνου, για τους ερυθρόλευκους. Η ΑΕΛ από την πλευρά της σε παθητικό ρόλο δεν απείλησε, τους Βολιώτες. Οι αμυντικοί φιλοξενούμενων, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και με δικά τους λάθη, έδιναν την ευκαιρία, στο Ολυμπιακό να απειλήσει. Τέτοια φάση έγινε στο  30.  Ευκαιρία από το πουθενά, για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κοντοδήμος, δίνει ασίστ, στον αντίπαλο του Κούτσι, ο οποίος μάλλον αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36 τραυματίστηκε ο Σαρακατσάνος στο κεφάλι του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε με επίδεσμο στο κεφάλι και συνεχίζει. Στο 40 ωραίο σουτ  του Κούτσι η μπάλα κοντράρει και πάλι σε αμυντικό της ΑΕΛ και περνάει κόρνερ

Στο 44′ η πρώτη καλή στιγμή για την Λάρισα. Ωραία προσπάθεια του Περίκο από τα αριστερά άδειασε δυο παίκτες, σέντραρε, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Οι Λαρισαίοι πραγματοποίησαν την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Στο  50′ ο Πιερίκος με τον Στεφανίδη έπαιξαν ώραια το ένα –δυο με τον πρώτο να βρίσκεται σε καλή θέση, αλλά ο Ζέρης την τελευταία στιγμή του έκλεψε την μπάλα.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο 57′ ωραία ομαδική προσπάθεια για τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέσσερις παίκτες άλλαξαν την μπάλα με τον Ζέρη να σουτάρει, η μπάλα να βρίσκει σε πόδι Λαρισινού και να καταλήγει σε κόρνερ.

Ο Μεζά , στο 64’ έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή της Λάρισας σούταρε αλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Πολλές φορές γίνεται λόγος για την αλλαγή του προπονητή που αλλάζει την εικόνα ενός αγώνα. Αυτό συνέβη και στον ΕΑΚ.Ο Νίκος Παντέλης, πέρασε στην θέση του Ρίκα τον Θέο στο 75. Στο επόμενο λεπτό και στην πρώτη επαφή με την μπάλα, σκόραρε. Ο Θέος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ κέρδισε τον Αποστολίδη και έκανε το 1-0.

Ο Μεζά που διεκδικεί το τίτλο του καλύτερου παίκτη,  στο 90 ‘ έκανε ένα μπάσιμο από τα δεξιά σέντραρε και ο Νικολιάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0, που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μαρκυδημήτρης, Γιαλούσης, Ρόκας (75′ Θέος), Κορνελάτος, Πινάρες, Μπιτάνγκ (54′ Νικολιάς), Μέζα, Κούτσι.

ΛΑΡΙΣΑ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (46′ Μελισσάς), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπίλα (57′ Μπλέντι), Στεφανίδης, Περίκο, Τσιλιγκίρης (72 Βερντού).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected