Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Δευτέρα 10/11 – Ντέρμπι στο Περιστέρι, δύο ματς στη Football League, με Ακροπόταμο ο Άρης

089850e6d401f6da30ebafa0d421130a_L«Λαβωμένοι» θα παραταχθούν αμφότεροι οι αντίπαλοι στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League (Δευτέρα 10/11, 19.30 Novasports 1)

Με τον Ατρόμητο να έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς και τον Αστέρα Τρίπολης να θέλει να παρουσιάσει το… ευρωπαϊκό του πρόσωπό και στο πρωτάθλημα, η αυλαία της 10ης αγωνιστικής πέφτει στο Περιστέρι. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με απουσίες καθώς ούτε ο Ρικάρντο Σα Πίντο ούτε ο Στάικος Βεργέτης θα έχουν στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές.

Με τους… γνωστούς απόντες

Με τους… συνήθεις ύποπτους στο απουσιολόγιό του καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπρίτο και Κούρου που συνεχίζουν το ειδικό πρόγραμμα καθώς βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπάρκας, Θεολόγου Εγκουέμ, Λημνιός και Παπασπύρος. Αναλυτικά λοιπόν στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή για την δευτεριάτικη (10/11) αναμέτρηση στο Περιστέρι τέθηκαν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Γκαρσία, Ούμπιντες, Γεωργίου, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Παπάζογλου, Τάτος, Αγκουαζί.

Δυο μέσα, δυο έξω

Μετά από την αξιόλογη εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ για το Europa League, ο Αστέρας Τρίπολης στρέφει ξανά την προσοχή του στο πρωτάθλημα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Η μίνι προετοιμασία των Αρκάδων ολοκληρώθηκε την Κυριακή (9/11) με τον Στάικο Βεργέτη να μετράει δυο επιστροφές και ισάριθμες απουσίες συγκριτικά με την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, στη διάθεσή του τέθηκαν οι Κυριακόπουλος και Μούκαμ, ενώ εκτός πλάνων έμειναν οι Γκόιαν και Μάσα. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Βεργέτη είναι οι εξής: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας, Μούκαμ και Μπαντιμπανγκά.

4e684b8d076e0bbb01c5312a9ad24691_L

Με τις αναμετρήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άλιμο και της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Εθνικό Σερρών ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική σε Νότο και Βορρά

Σε Ριζούπολη και Καρδίτσα στρέφεται το ενδιαφέρον την Δευτέρα (10/11) στο… φινάλε της 5ης αγωνιστικής της Football League. Στη Ριζούπολη λοιπόν ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τονΆλιμο στις 18.00, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να στοχεύει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να εκμεταλλευτεί το ρεπό της ΑΕΚ και να την «πιάσει» στην κορυφή με 12 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι «νεοφώτιστοι» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο συνεχίζοντας την αξιόλογη πορεία τους στη Β’ Εθνική.

Στο άλλο ματς, η σέντρα του οποίου έχει οριστεί για τις 16.00 η Αναγέννηση Καρδίτσαςυποδέχεται τον Εθνικό Σερρών. Οι Θεσσαλοί επιζητούν τη νίκη ώστε να μειώσουν την διαφορά στους 2 βαθμούς από την 4η ΑΕΛ που ηττήθηκε στον Βόλο από τον Ολυμπιακό με 2-0, ενώ οι Σερραίοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πάρουν βαθμολογική «ανάσα».

Αναλυτικά αποτελέσματα και πρόγραμμα:

Νότιος όμιλος

Παρασκευή 7/11
Φωστήρας – Παναχαϊκή 1-2

Κυριακή 9/11
Ερμιονίδα – Επισκοπή 1-0
Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος 1-2
Χανιά – Καλλιθέα 2-1
Αχαρναϊκός – Πανηλειακός 3-1

Δευτέρα 10/11
18.00: Απόλλων Σμύρνης – Άλιμος

Ρεπό: ΑΕΚ

Βόρειος όμιλος

Κυριακή 9/11
Λαμια – Πιερικός 3-0
Ζάκυνθος – Φωκικός 1-0
Τύρναβος – Αγροτικός Αστέρας 1-2
Αιγινιακός – Απόλλων 1926 1-0
Ολυμπιακός Βόλου – Λαρισα 2-0

Δευτέρα 10/11
16.00: Αναγέννηση Καρδίτσας – Εθνικός Σερρών

Ρεπό: Ηρακλής

de2d22896c78a63584915a86865d374a_L

Με τον Βραζιλιάνο τεχνικό για πρώτη φορά στον πάγκο τους οι Θεσσαλονικείς «δοκιμάζονται» στην Ελευθερούπολη (Δευτέρα 10/11, 15.00)

Με στόχο την αγωνιστική ανάκαμψη που θα φέρει και βαθμούς ώστε η ομάδα να… ξεκολλήσει από τα χαμηλά πατώματα, ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη Ακροποτάμου. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Πάουλο Κάμπος που όμως δεν μπορεί να καταστρώσει απερίσπαστος τα πλάνα του.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σταυρόπουλο και Γιαννίτση καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Λατινοαμερικάνου τεχνικού για την προσεχή αναμέτρηση της Δευτέρας (10/11) είναι οι εξής: Μπαϊμάκης, Καρατζιοβαλής, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Καπνίδης, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Γκίνο, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος.

Στον αντίποδα, ο Άρης Ακροποτάμου είναι μαζί με την Καστοριά οι  πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου μετρώντας μόλις μια νίκη επί του Ορφέα Ελευθερούπολης και μια ισοπαλία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected