Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – Τέλος ο Γιάννος!

ÅÈÍÉÊÏÓ ÖÉËÉÐÐÉÁÄÁÓ - ËÁÑÉÓÁ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Φιλιππιάδας ο Γιώργος Γιάννος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του SportsNow.gr.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει, ενώ σύντομα αναμένεται η ομάδα της Φιλιππιάδας να κάνει γνωστό τον αντικαταστάτη του 47χρονου τεχνικού. Ο Γιώργος Γιάννος φέτος «οδήγησε» τον Εθνικό για τρίτη φορά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Πρώτη ήταν την περίοδο 2010-2011 και δεύτερη η περυσινή σεζόν, όπου σε 28 αγώνες πρωταθλήματος είχε 13 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες. Φέτος, απολογισμός για τον κ. Γιάννο με τον Εθνικό στο πρωτάθλημα ήταν 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Τι μέλλει γενέσθαι

Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Φιλιππιάδας, με σκοπό να βρουν άμεσα λύση στο θέμα του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γιάννο.

Όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή το ΔΣ έχει σχεδόν συμφωνήσει για το νέο προπονητή, με τον όποιο έχουν γίνει επαφές ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί από ώρα σε ώρα, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας ο νέος προπονητής του Εθνικού είναι γνώριμος στον κόσμο της Φιλιππιάδας και «αγαπητός» σε όλους.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected