Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 10ης αγωνιστικής

Pregame-copy121

Με τη 10η αγωνιστική του προγράμματος, συμπληρώνεται το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 Ερασιτεχνική. Μετά το…κουτσουρεμένο Σάββατο της προηγούμενης αγωνιστικής λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (που επαναλαμβάνονται και τα τελευταία 24ωρα, επιβαρύνοντας και πάλι τους αγωνιστικούς χώρους), η αυριανή μέρα περιλαμβάνει 8 πολύ σημαντικές αναμετρήσεις τόσο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όσο και στην ουρά. Μάλιστα για κάποιες ομάδες η 10η στροφή της σεζόν αποτελεί σημαντικό κριτήριο για τη συνέχεια, καθώς πρόκειται για ματς με αντιπάλους των ίδιων στόχων.

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 10η αγωνιστική :

 

ΑΣ Ειρηνούπολης – Εθνικός Κλειδιού : Με δεδομένη την απουσία του Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, του Στέφανου Κορυτσαίου που τραυματίστηκε στην προπόνηση και εκφράζονται φόβοι για διάταση συνδέσμων στο γόνατο αλλά και την κατά μεγάλο ποσοστό ετοιμότητα του Γιάννη Βαλδήρ που επανέρχεται σταδιακά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των πρωτοπόρων της Α1 Ερασιτεχνικής. Η αναβολή του αγώνα στο Παλαιό Σκυλίτσι άλλαξε τον προγραμματισμό της ομάδας, ωστόσο θεωρείται το ακλόνητο φαβορί στο αυριανό ματς, κόντρα σε έναν αντίπαλο που τέθηκε αντιμέτωπη στο φετινό Κύπελλο Ερασιτεχνών (4-1). Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σωτήρη Παπαδόπουλου που τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για την αποβολή του στη Μέση, ενώ μπορεί να υπολογίζει σε όσους τους ποδοσφαιριστές που ένιωθαν ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα είτε ήταν τιμωρημένοι.

δείτε φάσεις από το παιχνίδι Κυπέλλου (Irinoupoli Fc)

 

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε φουλ φόρμα το τελευταίο διάστημα. Οι “κιτρινόμαυροι”, που μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, υποδέχονται τον άκρως επιθετικό ΠΑΟΚ, που θα μεταβεί στη Χαρίεσσα με όλα του τα όπλα, έτοιμος για μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά ο Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος, που ωστόσο φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού ενώ εκτός προπονήσεων το τελευταίο διάστημα οι Δημήτρης Χαρισούδης και Λευτέρης Κίτσας του Π. για τους πρωταθλητές, που θα δουν την τελευταία στιγμή αν θα μπορούν να δώσουν το παρόν.

 

Φίλιππος Μέσης – ΦΑΣ Νάουσα : Στη Μέση δοκιμάζεται ο δεύτερος της βαθμολογίας ΦΑΣ, που προέρχεται από τα…66′ λεπτά αναμέτρησης κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης λόγω της διακοπής από την πυκνή ομίχλη του ΔΑΚ Νάουσας. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα στοχεύει στην 7η νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να πάει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΑΣ Ειρηνούπολης, έχοντας την ελάχιστη διαφορά βαθμών. Μοναδικός απόντας για τους “κυανόλευκους” ο Χρήστος Τασιώνας που δεν έχει καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως ενώ τιμωρημένος είναι ο Σπύρος Βοργιατζίδης για τους γηπεδούχους, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του. Επιστρέφει αντίθετα ο Μάριος Σότι που εξέτισε, με τον Γιώργο Γιάννου να ζητά από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την έκπληξη.


 

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μελίκης : Ντέρμπι ανάμεσα σε παραδοσιακές δυνάμεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων και καιρού επιτρέποντος, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Ο Γιώργος Ντάμτσιος, μετά την αναβολή του αγώνα στο Ζερβοχώρι, προετοίμασε τους παίκτες του και είδε με ικανοποίηση τους Δημήτρη Σούρλα και Ηρακλή Ελευθεριάδη να μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ αντίθετα μία ίωση αντιμετωπίζει ο Βασίλης Σερμπίνης, που καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος μεταβαίνει στα Τρίκαλα με νέο προπονητή στον πάγκο του, που θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία ώστε να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες. Ο λόγος για τον Γιάννη Κερλίδη, που θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι, ευρισκόμενος στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες πλην του Αντώνη Πιτσάβα που πονά στον τετρακέφαλο.298969_292256067453307_1374829657_n22211

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


 

Ατρόμητος Διαβατού – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Διαβατό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στην 6η και 5η θέση αντίστοιχα. Ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία με νίκη να σκαρφαλώσει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία ενώ το ίδιο ισχύει και για τους “πράσινους”, που προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με τον Φίλιππο Μέσης, σε μια αναμέτρηση που υπολόγιζαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι χωρίς τον Σάκη Καμπά που ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά και τον Αλέξη Ασλάνογλου (επαγγελματικές υποχρεώσεις), ενώ αμφίβολη για τον ίδιο λόγο είναι η συμμετοχή των Γιώργου Κλάψη και Σάκη Μπάκανου. Από την άλλη πλευρά εκτός παραμένουν οι Αλέκος Οικονόμου και Σάκης Τέτος, που είναι τραυματίες ενώ άπαντες ποντάρουν στην εξαιρετική φόρμα της επιθετικής γραμμής της ομάδας, ώστε να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα.

δείτε στιγμιότυπα από το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες :

 

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Άτλας Ζερβοχωρίου : Επιστροφή στην έδρα για τον ουραγό ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος το Σάββατο τον Άτλα Ζερβοχωρίου, που προέρχεται από…αποχή δύο αγωνιστικών λόγω της αναβολής της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Οι “ασπρόμαυροι”, που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στην Καχόχωρα και απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια για την παρουσία τους, θα προσπαθήσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους “κυανόλευκους”, που μεταβαίνουν στην Κουλούρα χωρίς τους “μόνιμους” Κώστα Τζίμο και Αλέξη Κοτσαγκόγκο. Σίγουρα εκτός ο Νίκος Δαληγκάρος για την ομάδα του Κώστα Κατσώνη, ο οποίος μάλιστα θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των 13 αγωνιστικών τιμωρίας.


 

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αχιλλέας Νάουσας : Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι στο Παλαιό Σκυλίτσι, που αποτελεί για μφότερους σημαντικό κριτήριο για τη συνέχεια. Οι μεν “κιτρινόμαυροι” έχουν μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και κάθε ματς (ειδικά τα εντός) έχουν ξεχωριστή σημασία ενώ από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας μεταβαίνει στον Δήμο Αλεξάνδρειας με μοναδικό στόχο το “διπλό” και την επιστροφή στις επιτυχίες. Η φετινή “περίεργη” κατάσταση όσον αφορά το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν (ειδικά μετά τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ για 5 ομάδες που υποβιβάζονται από τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής) σημαίνει πως κάθε βαθμός κρίνεται πολύτιμος. Ο Δημήτρης Γιουρόπουλος δεν θα αγωνιστεί για τον γηπεδούχο Άρη, καθώς δεν ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρεί ενώ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα αγωνιστεί ο Αχιλλέας, που μεσοβδόμαδα εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στην πόλη της Νάουσας.

δείτε στιγμιότυπα από το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι :

 

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Καψόχωρας : Παιχνίδι για…γερά νεύρα στο ορεινό Βέρμιο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Η ομάδα του Σάκη Γλώσση, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, έχει βρεθεί στην 13η θέση της βαθμολογίας, μία κάτω από την αυριανή αντίπαλο του που μεταβαίνει στο Ροδοχώρι χωρίς τον Κώστα Πιπιλιάρη που είναι τιμωρημένος, ενώ ερωτηματικό παραμένουν όσοι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, κυρίως λόγω της ώρας που θα πρέπει να αναχωρήσει η αποστολή για το μακρινό Βέρμιο. Για τους “κυανοκίτρινους” τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς επιστρέφουν οι Ανδρέας Βαϊναλής, Βαγγέλης Μίσκος και Τέλης Ευθυμιάδης που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ για αρκετό θα μείνει εκτός γηπέδων ο Γιάννης Ευθυβούλης.

mexx-logo1241Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής (15/11) 10ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

σάρωση00011Το pre game της 10ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά της Κάβας «Παραπούρας» (Κεντρικής 2 στη Μελίκη)


Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (4) – Φίλιππος Μελίκης (11)

Φίλιππος Μέσης (15) – ΦΑΣ Νάουσα (3)

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – Άτλας Ζερβοχωρίου (7)

Ατρόμητος Διαβατού (6) – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (5)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (13) – ΑΕ Καψόχωρας (12)

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – Εθνικός Κλειδιού (8)

ΑΕ Χαρίεσσας (10) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (2)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (14) – Αχιλλέας Νάουσας (9)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected