Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Σενάρια για Γκατούζο και Τραπατόνι!

pegasus_LARGE_t_1041_106367581Την ώρα που το κεφάλαιο Ρανιέρι παραμένει ανοιχτό για την Εθνική με τις φήμες, βέβαια, απομάκρυνσης να οργιάζουν, έχει αναπτυχθεί σενάριο για Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται επί της παρούσης στο τιμόνι του ΟΦΗ, όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχει όργιο φημών περί εμπλοκής του στα κοινά της Εθνικής. Μάλιστα, ως σενάριο είχε ακουστεί για πρώτη φορά προ ημερών, τότε που ο «Ρίνο» είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Κρητικούς ελέω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κρητική ΠΑΕ.

Μετά την ήττα από τα Φερόε (1-0), λοιπόν, έκανε την εμφάνιση του εκ νέου το όνομα του Ιταλού ως πιθανού αντικαταστάτη του Ρανιέρι, αν και εφόσον η ΕΠΟ αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό.

Βέβαια, κάτι τέτοιο επί της παρούσης δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει με δεδομένο πως ο Ρανιέρι δεν παραιτείται και είναι πολλά τα λεφτά της αποζημίωσης.

ÊÕÐÅËËÏ ÏÕÅÖÁ / ÁÅÊ-ÓÁËÔÆÌÐÏÕÑÃÊ / UEFA CUP / AEK-SALZBURGΕκτός του Γκατούζο φήμες κυκλοφορούν και για έναν ακόμη Ιταλό. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού «Kicker» υποστηρίζει ότι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Ρανιέρι είναι ο συμπατριώτης του, Τζιοβάνι Τραπατόνι. 

Οι Γερμανοί επικαλούνται αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες θέλουν τον 75χρονο προπονητή να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας για να μπορέσει η «γαλανόλευκη» να κάνει την αντεπίθεση και να «χτυπήσει» τα έξι επόμενα ματς, με την ελπίδα να διεκδικήσει την παρουσία της στα γήπεδα της Γαλλίας, μέσω της διαδικασίας μπαράζ. 

Τελευταία ομάδα που είχε αναλάβει ο Τραπατόνι ήταν την περίοδο 2008/13 και ήταν η εθνική Ιρλανδίας, ύστερα από μία μακρά και επιτυχημένη καριέρα. 

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και χαρακτηρίζεται θετικό το γεγονός ότι ο Καραγκούνης μιλάει ιταλικά, ενώ εννιά διεθνείς αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα. 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected