Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Καραϊσκάκης – Κοζάνη 1-0

_DSC6054Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες σημείωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας της Κοζάνης με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα του Καβαλλάρη δέκα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα.

Υπό συνεχή βροχόπτωση έγινε το παιχνίδι, κάτι που δυσκόλεψε κυρίως τις προσπάθειες των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν κι αυτοί που πίεζαν από το ξεκίνημα για να μπουν μπροστά στο σκορ. Στο 6΄ το σουτ του Τσικόπουλου της Κοζάνης έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληψη είχαν και τα σουτ των Μπαλάφα και Στάνσετις, στο 10΄ και στο 12΄ αντίστοιχα. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Κυριάκης βρήκε τον Βασίλιεβιτς, ο οποίος  με αδύναμο πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγα λεπτά μετά (35΄) οι Αρτινοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Στάνσετιτς, όμως ο κ. Τόμπρος από την Κέρκυρα συνέχισε το παιχνίδι. Ο Στάνσετιτς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στο 37΄ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Παπανίκου στο 41΄.

Στο β΄ μισό του αγώνα και στο 53΄ ο Βασίλιεβιτς προσπάθησε να απειλήσει, ενώ στο 55΄ το σουτ του Χαματάι της Κοζάνης δεν βρήκε στόχο. Ο Χούσος σε δύο περιπτώσεις στη συνέχεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταματόπουλο, κάτι που έκανε ο Καβαλλάρης στο 80΄, όταν ο Μπαλάφας σέντραρε μέσα στην περιοχή και ο μεσοεπιθετικός της ΑΕ Καραϊσκάκης με σουτ «χάρισε» τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Στο 83΄ ο Μπαλάφας βρέθηκε απέναντι από τον Σταματόπουλο, όμως η μπάλα κόλλησε στα νερά και ο αμυντικός Κάλφας την έδιωξε. Στα τελευταία λεπτά η Αρτινή ομάδα θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα, αλλά στο 87΄ ο Βασίλιεβιτς από κοντά δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ και στο 90΄ αρχικά το σουτ του Στάνσετιτς έδιωξε ο Σταματόπουλος και στη συνέχεια της φάσης ο Κόλλινς σούταρε στο δοκάρι.

Διαιτητής: Τόμπρος (Κέρκυρας), βοηθοί: Γραικός-Σκορδίλης (Κέρκυρας)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Β. Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου (92΄ Μαργαρίτης), Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Κυριάκης (53΄ Καβαλλάρης), Χούσος, Στάνσετιτς, Μπαλάφας (87΄ Πέτσας), Βασίλιεβιτς.

Κοζάνη (Γ. Προβίδας): Σταματόπουλος, Ηλίας, Ματούλας, Αλιατίδης (85΄ Ζιγκερίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Καλέργης (54΄ Ντεμιράι), Γκέγκα (75΄ Μπιμπίρης), Χαματάι, Παπαδόπουλος.

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected