Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Καψόχωρας 6-3

10808349_10203794481525832_1300195424_nΓκολ με το…τσουβάλι στο ορεινό Βέρμιο! Και που να μην ήταν ματς – φωτιά, καθώς οι δύο ομάδες έχουν υποχωρήσει αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Ο γηπεδούχος ΓΑΣ, όντας πολύ αποτελεσματικός, πήρε τη σπουδαία νίκη και συνεχίζει την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη έχασε μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ακολουθούν πέντε πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Το ματς ήταν πραγματικά “χάρμα οφθαλμών” και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Ροδοχωρίου, απόλαυσαν πλούσιο θέαμα. Κι όμως παρά την…πανδαισία του σημερινού παιχνιδιού, το πρώτο 25λεπτο δεν είχε τέρματα παρά μόνο ένα εξ επαφής σουτ του Ευθυμιάδη που βρήκε το δοκάρι του Φουντουκίδη (10′).

Με τη συμπλήρωση όμως του 25λεπτου, άρχισε ο…χορός των γκολ. Το 1-0 πέτυχε ο Απόστολος Παρηγορίδης, μετά από ωραίο συνδυασμό και τελείωμα από τον επιθετικό του ΓΑΣ, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 στο 37′, τέρμα που οφείλεται κυρίως στην εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ευθυμιάδη από αριστερά, ο οποίος έκανε τη πάσα ακριβείας για τον Παρηγορίδη (4ο προσωπικό στο πρωτάθλημα).

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0, ένα αποτέλεσμα που έδινε σαφές προβάδισμα στους “κυανοκίτρινους” ενόψει της επανάληψης. Ωστόσο το γρήγορο τέρμα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος, άλλαξε (προσωρινά) τα δεδομένα. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Μάριος Μαυρίδης, ο οποίος πέτυχε το “παρθενικό” του γκολ στο πρωτάθλημα, σε μια φάση που ολιγώρησε η άμυνα των γηπεδούχων.

Ο ΓΑΣ όμως είχε την απάντηση στο τέρμα του Μαυρίδη και συγκεκριμένα στο 65′ ο Κώστας Τουμαράς, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ (τα οποία τα εκτελεί σαν…πέναλτι) έδωσε και πάλι “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κιτρινόμαυρους”, τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Δημήτρη Θεοδοσιάδη να χριστεί σκόρερ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά “έγραψε” το 4-1.

10805059_10203794482525857_140223924_n

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια μείωσαν σε 4-2 με το τέταρτο γκολ του Δημήτρη Μαυρίδη στο πρωτάθλημα (71′), ο ΓΑΣ όμως είχε και πάλι τη λύση και με τέρμα του Τέλη Ευθυμιάδη στο 82′ ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη.

Το τελικό 6-3 διαμορφώθηκε στο τέλος με την εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Πιπιλιάρη και το πρώτο γκολ του Γιώργου Τσαχαλίδη στη φετινή σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Στέφος, Στογιάννος, Παρηγορίδης, Δημητρίου (83′ Τσαχαλίδης), Γραμματικού (77′ Μίσκος), Τουμαράς, Κακούδης (68′ Γιαμαλίδης), Θεοδοσιάδης, Τσαγκεράς, Ευθυμιάδης.

ΑΕ Καψόχωρας : Φουντουκίδης, Αργυρόπουλος (53′ Βρεττός), Πιπιλιάρης Π., Πιπιλιάρης Γ., Τσολακίδης, Πιπιλιάρης Μ., Μαυρίδης Μ., Σκούρα, Μαυρίδης Δ., Ζάιος (37′ Γκρίβα), Σαντίδης (32′ Τριανταφυλλίδης)

*Η διοίκηση της ΑΕ Καψόχωρας ευχαριστεί τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου για την άψογη φιλοξενία, την οποία και θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο. Διαμαρτύρεται όμως για τη διαιτησία του κ. Χρυσάνη, για τον οποίο (όπως τονίζει ο πρόεδρος κ. Νικολόπουλος) υπάρχουν παράπονα και από τις δύο ομάδες.


mexx-logo12412Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected