Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Άτλας Ζερβοχωρίου 0-2

DSC_0420Δραματικό παιχνίδι στην Κουλούρα, με τον ΠΑΟΚ να βάζει…δύσκολα στους φιλοξενούμενους και να φτάνουν πολύ κοντά στους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο στο τέλος “μίλησε” η εμπειρία των παικτών του Άτλα και με ένα τέρμα του Κώστα Παπαδόπουλου στο 85′, πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για off-side του δημιουργού Κώστα Ισλαμίδη, με βοηθό και διαιτητή ωστόσο να αφήνουν τη φάση να εξελιχθεί.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και με τη παρουσία λιγοστών φιλάθλων στην εξέδρα του γηπέδου της Κουλούρας, οι νεοφώτιστοι παρουσίασαν για ακόμη ένα παιχνίδι “χτυπητές” βελτιώσεις στο παιχνίδι τους αλλά και πολύ καλή τακτική συμπεριφορά. Η ομάδα του Κώστα Κατσώνη (η οποία με εξαίρεση τους Αντώνη Ιατρόπουλο και Τάσο Κουκλανιώτη αποτελείται από παίκτες γεννηθέντες το 1998 και το 1999), παρά το γεγονός πως δέχτηκαν το γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα, πάλεψαν για την ισοφάριση ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Από την άλλη πλευρά,η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη πέτυχε την πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 17 βαθμούς ενώ έχει ένα παιχνίδι λιγότερα λόγω της αναβολής της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Οι “κυανόλευκοι” κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς βασιζόμενοι κυρίως στην εμπειρία τους, ενώ αγωνίστηκαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς βασικά τους στελέχη (εκτός οι αφοί Αλμαλιώτη για τους οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται εξελίξεις). Στα πρώτα 30 λεπτά αμφότερες οι ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή, χωρίς τις μεγάλες συγκινήσεις στο διάστημα αυτό για να έρθει το 39ο λεπτό, όταν και σημειώθηκε το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης.

Ο Πρόιος εκτέλεσε το φάουλ μεταξύ μεσαίας γραμμής και μεγάλης περιοχής, ο Τσιφλίδης δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα ανάμεσα σε πολλά σώματα και ο Ανέστης Σπυριδωνίδης που καιροφυλακτούσε, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

10174947_1544627299086866_6740462839563270492_n1

Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε από το τέρμα αυτό και στο 43′ είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Χαρίση, ο νεαρός όμως ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε από καλή θέση να νικήσει τον Γαϊτανίδη. Με τη φάση αυτή, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, το οποίο ήταν αρκετά ισορροπημένο και το γκολ του Σπυριδωνίδη ήταν αυτό που χώριζε τις δύο ομάδες

Στο δεύτερο 45λεπτο το παιχνίδι απέκτησε άλλο ρυθμό, καθώς οι γηπεδούχοι ρίσκαραν περισσότερο και ζήτησαν το γκολ. Στο 60′ το σουτ του Κουκλανιώτη πέρασε λίγα εκατοστά από το δοκάρι ενώ στο 66′ έγινε η φάση του αγώνα για τους “ασπρόμαυρους”, όταν ο Τερζής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Άτλα, βρέθηκε “φάτσα” με το τέρμα το πλασέ όμως που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει δραματική μορφή μέχρι στο σημείο εκείνο, ωστόσο ο Άτλας κατάφερε σταδιακά να το φέρει στα μέτρα του και με περισσότερο “πάγωμα” στο παιχνίδι να ροκανίσει τον χρόνο ο οποίος δούλευε υπέρ του. Μάλιστα στο 85′ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Ισλαμίδη και από το ύψος της μικρής περιοχής, “λύτρωσε” τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Γιαγκιτζόγλου.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Ιατρόπουλος, Ποζιάδης, Τερζής, Νεστορόπουλος, Θυμιόπουλος (35′ Χαρίσης), Τζιλόπουλος, Ευθυμίου, Κουκλανιώτης, Πετσάκου (60′ Λαφτσίδης), Καρύδας (46′ Αγγελίνας Γ.)

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Διαμαντίδης, Καραβασίλης, Πρόιος, Μπάμπος, Ρόκκο, Κρουσταλάς, Σιδηρόπουλος (50′ Παπαδόπουλος Κ.), Σπυριδωνίδης (77′ Ξανθόπουλος), Τζίμος (65′ Ισλαμίδης), Λέκκας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected