Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Θεσπρωτός 0-2

DSC02341To καθήκον του ως φαβορί έπραξε ο Θεσπρωτός στη Νάουσα, επικρατώντας με 2-0 των Λευκαδίων, που συνεχίζουν να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Ηπείρου.

Ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ στο 11′ έπειτα από  όμορφη ομαδική προσπάθεια, με τον Λεοντίου να πασάρει κάθετα στον Κοσμίδη κι εκείνος από πλάγια θέση να κάνει το 0-1. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας είχε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να καθαρίσει το ματς, αλλά στις δύο κυριότερες, τα εξαιρετικά σουτ του Σκούφαλη και Σιάννη πέρασαν ελάχιστα άουτ, αλλά και μια κεφαλιά του Σιάννη την οποία εξουδετέρωσε ο Βόλτσης.

Στην επανάληψη, λίγο έλειψε ο Θεσπρωτός να κυνηγά εκ νέου γκολ για να προηγηθεί. Το άψογα εκτελεσμένο φάουλ του Αντώνη Παρσόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πάντου, ο οποίος τη βρήκε με τα δάχτυλα, στην πιο καυτή φάση των γηπεδούχων για ένα γκολ. Τελικά ο Θεσπρωτός καθάρισε το παιχνίδι στο 81′.

Ο Σιάννης με τακουνάκι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκούφαλη, παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των γηπεδούχων για το τελικό Λευκάδια-Θεσπρωτός 0-2. 

Συνθέσεις

ΛευκάδιαΒόλτσης, Παπαδόπουλος Ν., Χουϊλουλίδης, Κατσούλης, Αργυρόπουλος, Γιώτας, Πέτκος (65′ Μουρατίδης), Νεστορόπουλος (75′ Γκελοσάνι / 82 λ.τ. Ίντος), Παρσόπουλος Α., Ασλαμπάλογλου, Σαρίδης

Θεσπρωτός: Πάντος, Πανταζής (50′ Ασωνίτης), Μηνάς, Μητσέλος Α., Μπάρκας, Σκούφαλης, Κοσμίδης (86΄Κάλλος), Καρύδης, Λεοντίου (45΄Μώκος), Σιάννης, Παππάς Δ.

*φωτ. από anthemia.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected