Γ Εθνική / Τοπικά

Σωκράτης Διούδης – Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με Γιαννιώτα

c327c6336f7ca783224b006e3a945e9f_LΘετικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής στον Άρη εμφανίστηκαν οι Σωκράτης Διούδης και Γιάννης Γιαννιώτας.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, εκμεταλλευόμενοι το… κενό των συλλόγων τους, ελέω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση του Άρη με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και σε συνομιλία που είχαν με τον Γιώργο Γαλανό, τόνισαν πως θα ήθελαν να επιστρέψουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό άλλωστε, αναφέρεται στο μήνυμα του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» στο facebook, όπου φιλοξενείται… ρεπορτάζ με την παρουσία των Διούδη και Γιαννιώτα στο «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά, το… μήνυμα:

«Δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας μας και οι οποίοι με τη φανέλα του Άρη, πέρα από την παρουσία τους στην πρώτη ομάδα, έχουν συνδέσει το όνομά τους και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος U-20 της Superleague, βρέθηκαν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρακολούθησαν το νικηφόρο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο λόγος για τους Σωκράτη Διούδη και Γιάννη Γιαννιώτα. Οι δύο νεαροί διεθνείς ποδοσφαιριστές, που επέστρεψαν στο γήπεδο που γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά και να συνομιλήσουν με πολλούς φίλους.

Τόσο ο Διούδης όσο και ο Γιαννιώτας επισκέφτηκαν την σουίτα της διοίκησης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη και είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον Γιώργο Γαλανό.

Αμφότεροι εξέφρασαν την ευχή ο Άρης να επιστρέψει στη φυσική του θέση, ενώ σε ερώτηση του επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος αν θα ξαναφορούσαν τη φανέλα της ομάδας, ήταν ξεκάθαροι: «Ο Άρης βρίσκεται πάντα μέσα στην καρδιά μας και θα θέλαμε κάποια στιγμή να επιστρέψουμε…», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected