Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Τέλος ο Τσοτουλίδης λόγω του…πατέρα του!

kastoria-NEW_610x400Ο Τσοτουλίδης της Καστοριάς αποτελεί παρελθόν μετά την πρωτοφανή επίθεση του πατέρα του στον προπονητή. Διαβάστε το στόρι. Μέχρι και «λουκέτο» στους γουναράδες…

Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα…  Ο Νίκος Τσοτουλίδης της Καστοριάς την… πάτησε λόγω της συμπεριφοράς του πατέρα του και δίχως ο «μικρός» να φταίει σε τίποτα, αποτελεί παρελθόν απ’ το σύλλογο!

Στο περασμένο ματς λοιπόν των «γουναράδων», ο γονέας του νεαρού τερματοφύλακα διαμαρτυρήθηκε έντονα επειδή ο γιος του δεν παίζει (ήταν δεύτερος γκολκίπερ στο ρόστερ)!

Κι ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, ο πατέρας του, επιτέθηκε φραστικά στον τεχνικό του συλλόγου, Ηλία Βάλη, τον απειλούσε και με δυσκολία τον συγκράτησε η αστυνομία!

Κι όλα αυτά σε παιχνίδι που δεν γινόταν στην Καστοριά, αλλά στην Αλεξανδρούπολη (με τον τοπικό Εθνικό).

Όπως είναι φυσικό αυτή η συμπεριφορά εκνεύρισε τον Έλληνα κόουτς που όταν τέλειωσε η αναμέτρηση έκανε σαφές πως «ή αυτός ή εγώ»!

Οι διοικούντες την ομάδα στηρίζουν απόλυτα τον Βάλη και δεν ήθελαν επ’ ουδενί ένα τέτοιο «επεισόδιο» να τον οδηγήσει στην έξοδο. Συν τοις άλλοις ένα τέτοιο περιστατικό ήταν ασέβεια και προσβολή για την ιστορία της ομάδας, με αποτέλεσμα ο Τσοτουλίδης να αποτελέσει παρελθόν, λόγω της… τραγικής συμπεριφοράς του πατέρα του!

Έκτακτη Γενική Συνέλευση και… απειλή «λουκέτου»!

Τα προβλήματα όμως δεν είναι μόνο αγωνιστικά για την Καστοριά, που παραμένει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι… όλων των ειδών. Και μετά την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου (με πρόεδρο τον Νίκο Καλλίνικο), η Επιτροπή Σωτηρίας που συστάθηκε κάλεσε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Κυριακή (18:00), προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα. Πάντως υπάρχει φόβος ακόμα για το ακραίο σενάριο να μπει… λουκέτο στη λειτουργία της ομάδας!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected