Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 2-0 (photos)

PB230058Δυνατό παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες και πολλές φάσεις έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου. Η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Θύελλας Στενημάχου και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική. Από την άλλη πλευρά οι “πράσινοι” απομακρύνθηκαν αισθητά από τις πρώτες θέσεις, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει άμεσα να μπλέξει σε…περιπέτειες όσον αφορά τον υποβιβασμό.

Μόλις στο 3’  ο Ολυμπιακός είχε το πρώτο με τον Μάινο ενώ στο 11′ ήταν η σειρά του  Απόλλωνα να φτάσει στο γκολ, ωστόσο η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη και στην αντεπίθεση, ο Τσιούλης δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

PB230023

Τρία σουτ του Μάινου στα επόμενα δέκα λεπτά δεν βρήκαν στόχο και στο 35’ η κεφαλιά του Σάκη Παπαδίνα πέρασε μερικά εκατοστά δίπλα από το δοκάρι. Το ισόπαλο χωρίς τέρματα πρώτο μέρος και ο ανάλογος ρυθμός συνεχίστηκαν και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 46’ και στο 50’ ο Απόλλων απείλησε δύο φορές την εστία του Ολυμπιακού για να απαντήσουν οι “ερυθρόλευκοι” με δύο αντίστοιχες φάσεις (59’ ο Μάινος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, 75’ η ίδια σκηνή με τον Τσιούλη να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το πρώτο τέρμα για τον Ολυμπιακό σημειώθηκε στο 78’,  με το εύστοχο πέναλτι του Τσιούλη μετά από την ανατροπή του Κουμπουλή μέσα στη μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 81′ με αυτογκόλ του Μιχαηλίδη που προσπαθώντας να αποκρούσει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα.

PB230040

*περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected