B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Ακαδημία Μακροχωρίου 1-1

1513725_332944956888319_8181547836530399028_n

“Γκραν γκινιόλ” παιχνίδι στο γήπεδο της Στενημάχου σήμερα, ανάμεσα σε δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος Θύελλα για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε τέρματα την υπεροχή της και το φανερό πρόβλημα στο γκολ, είναι αυτό που τον απομακρύνει μέχρι στιγμής από τις προνομιούχες θέσεις. Από την άλλη πλευρά, η Ακαδημία Μακροχωρίου απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία της συνέχεια.

Η Θύελλα είχε την υπεροχή σε όλο σχεδόν το 90λεπτο, είχε αρκετές ευκαιρίες είτε όμως λόγω αστοχίας είτε λόγω του πολύ καλού Σιδηρόπουλου, η μοναδική φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στο 39ο λεπτό με τον Γιάννη Αγγελίδη, ο οποίος με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, εκμεταλλεύτηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο την ασίστ του Αλέξη Ματάτη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν τα καρέ του Γιαγτζίδη, πρόσεξαν όμως περισσότερο την ανασταλτική τους λειτουργία κλείνοντας τις περισσότερες φορές σωστά τους διαδρόμους προς την εστία.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο) έφερε το ματς στα ίσια στο 70′, σε μια πανομοιότυπη φάση με το γκολ της Θύελλας και “δράστη” τον Φωτόπουλο, που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Καραντώνη το παιχνίδι είχε ρυθμό, η Θύελλα ρίσκαρε περισσότερο για το γκολ που θα τις έδινε τη νίκη, ωστόσο η Ακαδημία κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενημάχου : Γιαγτζίδης, Γκουντάρας Γ. (43′ Καρατζάς), Γαλατσίδας (58′ Σταμάτης Θ.), Κότελης, Σταμάτης Α., Παπαλεξίου Ν., Τσικόπουλος, Αγγελίδης, Ματάτης Α., Πάλλας (85′ Γιοβάνι Σ.), Γκουντάρας Α.

Ακαδημία Βέροιας : Σιδηρόπουλος, Ασλανίδης (46′ Κουλουριώτης), Απόσογλου, Παπαδόπουλος, Κολεσίδης, Σταματίου, Σερασκιέρης, Ταγκαλίδης, Παπακωνσταντίνου, Φωτόπουλος, Τσακελίδης (78′ Δήμου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected