Football League

Περικλής Βελλίνης : “Μετά από κάθε γκολ αντιδρώ ενστικτωδώς”

vellinis_610x400

Ο Περικλής Βελλίνης φιλοξενήθηκε από το agrotikosasterasfc.gr για να πρωταγωνιστήσει σε μία ιδιαίτερη συνέντευξη. Ο νεαρός επιθετικός απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων του Αγροτικού Αστέρα, όπως αυτοί τις κατέγραψαν στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook!

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία…

Είμαστε μια δυνατή ομάδα. Πιστεύεις ότι μπορούμε να χτυπήσουμε κορυφή; Και ποια ειναι η γνώμη σου για το λαο του Αστέρα;

Είμαστε όντως δυνατή ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι αντικειμενικός στόχος η κορυφή, αλλά εκτιμώ ότι διαθέτουμε την ποιότητα για να πάρουμε μία θέση στα πλέι οφ. Τη γνώμη μου την έχω ξαναπεί για τον υπέροχο κόσμο του Αγροτικού Αστέρα. Όπου και να πάμε είναι στο πλευρό μας. Τους ευχαριστούμε πολύ για αυτή την υποστήριξη και αισθανόμαστε ότι αυτή η ομάδα έχει ακόμα περισσότερο κόσμο που σιγά σιγά θα έρθει και αυτός στο γήπεδο.

Πιστεύεις ότι ήταν απαραίτητη η αλλαγή προπονητή την ώρα που το πρόγραμμα γίνονταν πιο εύκολο και ενώ η ομάδα απέδιδε ωραίο ποδόσφαιρο;

Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχω μόνο την ευθύνη απέναντι στο σύλλογο και σε εσένα ως φίλαθλο του Αγροτικού Αστέρα να σέβομαι και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για κάθε προπονητή που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία.

Πως θα πανηγυρίσεις το πρώτο σου γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και απέναντι σε ποια ομάδα θα ήθελες να το βάλεις;

Μετά από κάθε γκολ αντιδρώ ενστικτωδώς. Θα ήθελα να σκοράρω μέσα στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή, γιατί είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στην κατηγορία και ο Ηρακλής είναι ένας ιστορικός σύλλογος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected