Κατηγορίες
Football League

Αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο… Ποιος αποκάλεσεε “τρελό αγόρι” τον Πλεξίδα;

patsisAndr_610x400Με σκληρές φράσεις μίλησε ο Ανδρέας Πάτσης για τον Βαγγέλη Πλεξίδα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και προς απάντηση δηλώσεων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ! Παράλληλα… έκαψε το ενδιαφέρον για τη “Βασίλισσα του Κάμπου”!

Ειδική αναφορά στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε ο Ανδρέας Πάτσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Ένα. Ο μεγαλομέτοχος της βολιώτικης ΠΑΕ χαρακτήρισε τονΒαγγέλη Πλεξίδα, “τρελό αγόρι” ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του για την ομάδα της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τις δηλώσεις του Πλεξίδα, στις οποίες χαρακτήρισε τον Πάτση ασόβαρο επιχειρηματία, ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ Νίκη Βόλου, απάντησε: «Δεν γνωρίζω τις δηλώσεις που έκανε το αγόρι. Δεν διαβάζω γιατί ταξιδεύω πολύ λόγω υποχρεώσεων στη Σούπερ Λιγκ».

Αφού οι δημοσιογράφοι του γνωστοποίησαν τις δηλώσεις ο Ανδρέας Πάτσης απάντησε: «Έχει δίκιο να λέει ο Πλεξίδας πως εγώ δεν είμαι σοβαρός γιατί εγώ δεν έχω ρίξει καμία ομάδα με πλαστές εγγυητικές. Επειδή ο κ. Πλεξίδας θεωρεί του συναφιού σοβαρούς επιχειρηματίες, έχει απόλυτο δίκιο. Ο κ. Πλεξίδας μία ομάδα είχε και την έριξε στα τάρταρα. Διέλυσε ένα σωματείο ιστορικό και προφανώς όσον αφορά την επιχειρηματική δραστηριότητα και την ηθική υπόσταση δεν έχουμε καμία σχέση οι δυο μας.

Το τρελό αγόρι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό όταν μιλάει και όσον αφορά το θέμα της δημοσιότητας αυτός έγινε γνωστός από τις καταδικαστικές αποφάσεις και τις πλαστές εγγυητικές. Το ποιος έχει λεφτά και ποιος δεν έχει φαίνεται από το ποιος κατέθεσε πλαστές εγγυητικές. Εμείς έχουμε κανονικότατες εγγυητικές.

Επειδή είναι πάρα πολύ λίγος για να με κοιτάξει στα μάτια, επειδή δεν είναι καν άντρας γι’ αυτό τον λέω τρελό αγόρι, κρυβόταν και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Καλό είναι να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του πριν πει βλακείες γιατί είναι απίστευτα εκτεθειμένος. Η πορεία του και η διαδρομή του είναι γνωστή σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Εγώ φταίω που του έκανα και την τιμή να τον πάρω τηλέφωνο».

Για την ΑΕΛ, είπε: «Δεν είμαι ούτε κουτός ούτε αφελής. Αν εγώ ήθελα να πάρω μία άλλη ομάδα και να κάνω διαπραγματεύσεις, τι θα έκανα; Δεν θα έδινα κανένα στίγμα δημόσια, θα έκανα παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και θα κοίταζα το συμφέρον μου. Το ότι δημοσιοποίησα κάτι, το δημοσιοποίησα με πλήρη συναίσθηση γιατί ήθελα να δείξω πως για μένα τελείωσε αυτό το κεφάλαιο, οριστικά και αμετάκλητα, γιατί εγώ ενδεχομένως να ανοίξω άλλα κεφάλαια στη ζωή μου ή και κανένα γιατί ο Πάτσης δεν είναι αναγκαστικό πως θα ασχολείται εσαεί με το ποδόσφαιρο. Δεν ζει από το ποδόσφαιρο. Δεν τρελάθηκα κιόλας. Η δημοσιοποίηση έδειξε πως διέρρηξα το δεσμό. Εγώ δεν μπλοφάρω. Εγώ παίζω με ανοιχτά χαρτιά».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected