Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Χρήστος Ζαρογιάννης – Επιστρέφει στη δράση με πιθανό προορισμό τον…Βορρά!

1471283_425884454226002_1178199029725113867_n

Ο τραυματισμός για τον ποδοσφαιριστή αποτελεί (δυστυχώς) κομμάτι της καθημερινότητας και η ευχή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μπορείς να επιστρέψεις στους αγωνιστικούς χώρους δυνατός και έτοιμος να προσφέρεις. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Χρήστος Ζαρογιάννης, ο οποίος μετά την επέμβαση στους χιαστούς την περασμένη άνοιξη, είναι πλέον απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και μάλιστα με μια εξαιρετική προοπτική.

Όπως είχαμε αναφέρει και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μεταγραφών, o 29χρονος μέσος είχε έρθει σε επαφή με την ομάδα της Κηφισιάς που αγωνίζεται στη Γ Εθνική, ωστόσο η διαδικασία της αποθεραπείας την περίοδο εκείνη ήταν απόλυτα αυστηρή, ενώ ταυτόχρονα συνέχισε να βοηθά στην επιχείρηση που διατηρεί ο πατέρας του στην Ημαθία.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει τυπικά στα Λευκάδια, ωστόσο παρά τη θέληση των ανθρώπων του ΠΑΣ να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, ο ίδιος έχει ήδη έρθει σε επαφή με άλλους συλλόγους και μάλιστα η πιο “ζεστή” περίπτωση είναι της Θύελλας Φιλώτα, που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Προπονητής του συλλόγου από τη Φλώρινα είναι ο Νίκος Παπανώτας, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στην ομάδα των Λευκαδίων ενώ σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας (υπάρχει προσέγγιση και προχωρημένες συζητήσεις) θα συναντήσει εκεί τους πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΣ, Λάντι Κόλα, Παναγιώτη Μισαηλίδη και Μάρκο Σιμηχανίδη.

Όπως γράψαμε χθες, η Θύελλα μετά την αλλαγή στον προεδρικό θώκο, έχει αποφασίσει να ενισχυθεί σημαντικά την περίοδο του Ιανουαρίου και οι στόχοι που έχουν εντοπιστεί, είναι όλοι από το “πάνω ράφι”. Ένας εξ αυτών (χθες αναφερθήκαμε στον Ηλία Σολάκη) είναι και ο Θοδωρής Γκίτκος, ο οποίος μένει ελεύθερος από τα Λευκάδια και φαίνεται πως αρέσει στους ιθύνοντες της νεοφώτιστης ομάδας για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected