Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Enwsi.gr – Η ΑΕΚ κοντά στον Καλτσά!

kaltsas_610x400Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας enwsi.gr, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε διπλό εγχώριο χτύπημα με την απόκτηση του Νικολάς Μαρτίνες από τον Παναιτωλικό και του Νίκου Καλτσά από τη Βέροια.

Πριν από λίγες εβδομάδες η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει να κινείται για τον Νικολάς Μαρτίνες. Ο Παναιτωλικός έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του 27χρονου Αργεντινού – έληγε κανονικά το καλοκαίρι – καθώς αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν. Από τον περασμένο Γενάρη που ήρθε στην Ελλάδα ο Μαρτίνες ξεχωρίζει για την άρτια τεχνική του κατάρτιση.

Παράλληλα, για τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, η ΑΕΚ φαίνεται πως βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Νίκου Καλτσά. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Βέροιας, βασικός στη φετινή πορεία της ομάδας από την Ημαθία, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Πέραν των παικτών που θα αποκτηθούν ενόψει της ερχόμενης σεζόν, στην ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσουν και για την τύχη παικτών που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ. Πηγές αναφέρουν πως ήδη υπάρχει διάθεση για επέκταση συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές: τον Βαγγέλη Πλατέλλα, τον Δημήτρη Ανάκογλου και τον Σταύρο Πεταυράκη.

Πηγή: enwsi.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected