Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 5-1 (photos+video)

DSC_0096Εύκολο απόγευμα για τον ΦΑΣ Νάουσα και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα επικράτησε με το ευρύ 5-1 του γειτονικού ΓΑΣ Ροδοχωρίου, έχοντας σε καλή μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Μάλιστα, ο νεαρός τεχνικός επέλεξε σήμερα να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν, απέδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

DSC_0100

Πριν την αναμέτρηση, το Imathia Sports News βράβευσε τον Γιάννη Μουρίκι, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική και παρουσία 100 περίπου θεατών στο ΔΑΚ Νάουσας, απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα τόσο των φιλάθλων όσο και των συμπαικτών του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό, ο Παρθενόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Σαρηγιαννίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Καζεπίδη, στην επαναφορά όμως της μπάλας ο Τρύφωνας Νίκου με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας “γράφοντας” το 1-0. Δείτε το γκολ στο κανάλι του ImathiaSportsNews στο youtube :

Ο ΓΑΣ αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα επισκέφτηκε με απειλητικές διαθέσεις τα καρέ του Μπουμπουλέντρα, ο οποίος χρειάστηκε να επέμβει στο “Γ” αποκρούοντας εντυπωσιακά την εξαιρετική κεφαλιά του Δημήτρη Θεοδοσιάδη.

Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” από νωρίς το παιχνίδι και μετά από μια καλή προσπάθεια του Σαρηγιαννίδη στο 21′, ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, σημαδεύοντας τη γωνία του Καζεπίδη, 10 μέτρα έξω από την περιοχή. Η επιθετικότητα των “κυανολεύκων” δεν σταμάτησε εκεί και στο 32′ ήταν η σειρά του Σάκη Παπαδή, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον πορτιέρο του ΓΑΣ και με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 3-0.

Ο ΦΑΣ δεν σταμάτησε εκεί και μετά την μεγάλη ευκαιρία του Νίκου στο επόμενο λεπτό (κοντινό πλασέ, λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι) και έχοντας την τύχη με το μέρος του, ο Παπαδής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Η συνέχεια ήταν απόλυτα διαδικαστική, παρόλα αυτά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, αν και δέχτηκαν τη μείωση του σκορ στο 64′ με κεφαλιά του Τέλη Ευθυμιάδη. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 74ο λεπτό, με τέρμα του βραβευθέντα Γιάννη Μουρίκι, που…συναγωνίζεται σε ομορφιά με το 2-0 του Σαρηγιαννίδη, καθώς ο νεαρός επιθετικός έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που πρώτα βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια τα δίχτυα του Καζεπίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Λιόλιος

DSCN2702 DSC_0098

Συνθέσεις

 

ΦΑΣ Νάουσα : Μπουμπουλέντρας, Γκέτσος, Κοσμάς, Ιωαννίδης, Σαρηγιαννίδης (46′ Μουρίκι), Τσέλα, Πέιος, Παρθενόπουλος, Παπαδής, Νίκου (68′ Βλαχοδήμος Ζ.), Περηφανόπουλος (46′ Αβραμόπουλος)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Στέφος, Στογιάννος, Δημητρίου, Γραμματικού, Τουμαράς, Κακούδης (60′ Μίσκος), Θεοδοσιάδης (71′ Μουρατίδης), Δασκαλίδης (73′ Γιαμαλίδης), Ευθυμιάδης, Τσαγκεράς.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P