Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) – Απουσίες για Αναγέννηση, ευχάριστα τα νέα για Σκέντο στον ΑΟΤ

Arta2014_610x400Με δύο σημαντικές απουσίες θα παίξει κόντρα στον Οπούντιο, η Αναγέννηση Άρτας που θέλει να μείνει σε απόσταση βολής απ’ την κορυφή.

Επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα και η Αναγέννηση Άρτας θα υποδεχθεί τον Οπούντιο Μαρτίνου, θέλοντας να κάνει ακόμα μια νίκη που είτε στην χειρότερη θα την κρατήσει στο -2 απ’ την κορυφή, είτε θα ανέβει εκεί!

Πάντως ο Ηλίας Μαγκάκης έχει να διαχειριστεί δύο απουσίες βασικών παικτών.

Τόσο ο Χριστογιάννης, όσο και ο Παπαβασιλείου έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα.

Στα θετικά είναι πως εξέτισε απ’ την άλλη ο Νικοπολίδης και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ από τραυματισμό επανέρχεται και ο Τάσος που έπαιξε και στο περασμένο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

πηγή

Skentos AOT_610x400

Ο Στέφανος Σκέντος, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση του Σαββάτου, υπέστη σε μαγνητική τομογραφία, με την ύπαρξη φόβων, ακόμη και για ρήξη χιαστών!

Ωστόσο, τα νέα είναι καλά για τον αμυντικό του ΑΟΤ, που αποφεύγει τα χειρότερα, καθώς η μαγνητικη δεν έδειξε ρηξη χιαστών. Πλέον, το ιατρικό επιτελείο του ΑΟΤ είναι εκείνο που θα δε τη μαγνητική του παίκτη και θα αποφανθεί, όσον αφορά το μέγεθος της ζημιάς και το χρόνο αποθεραπείας του.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected