Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Καθοριστικές οι επόμενες ημέρες

Kastoria_shma_610x400Για πρώτη φορά στην ιστορία της Καστοριάς, διεξάγονται εκλογές. Και είναι πιο σημαντικές από ποτέ, δεδομένου ότι «παίζεται» το αύριο και η ύπαρξη του συλλόγου.

Μετά την παραίτηση Καλλίνικου και την σύσταση επιτροπής σωτηρίας, πλέον ο κόσμος καλείται να επιλέξει το ποιον θεωρεί κατάλληλο για την επόμενη μέρα, την ώρα που τα οικονομικά προβλήματα είναι πάρα (μα πάρα) πολλά.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι είναι οι εξής:

Ουσταμπασίδης Παναγιώτης

Παπαδοπούλου – Ιωσηφίδου Άννα
Κατσάνος Ισίδωρος  

Τάτες Αντώνιος

Τσάπα Βασιλική

Αφεντούλης Δημήτριος

Ηλιόπουλος Ανδρέας

Δαμιανός Χρήστος

Ζορμπίδης Αλέξανδρος

Χαρίσης Νικόλαος

Χριστόπουλος Βασίλειος

Την Τετάρτη, λοιπόν, στις 18:00 θα αρχίσει η Γενική Συνέλευση, όπου η Επιτροπή Σωτηρίας θα προλογίσει κάνοντας απολογιστικό χαρακτήρα για τα έως τώρα πεπραγμένα της. Αμέσως μετά θα οριστεί εφορευτική επιτροπή και μετέπειτα θα ακολουθήσει έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας της Καστοριάς (και υποψήφιος πρόεδρος), Ανδρέας Ηλιόπουλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση ενόψει των εκλογών:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου γίνονται εκλογές. Με τον τρόπο αυτό η κοινωνία της πόλης έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τα άτομα εκείνα που θεωρεί καταλληλότερα να διαχειριστούν τις τύχες του ιστορικού σωματείου.

Προσωπικά θεωρώ πως είναι η καλύτερη δυνατή λύση δεδομένου του οικονομικού καθώς και διοικητικού αδιεξόδου που έχει περιέλθει ο σύλλογος. Η επόμενη μέρα φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνη, ωστόσο εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος από τη στιγμή που η ομάδα έχει βιώσει και ξεπεράσεις επιτυχώς ανάλογες καταστάσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Μετά το βράδυ της Τετάρτης θα είμαστε σε θέση να πούμε πολλά περισσότερα»!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected