Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Απίστευτο…καρμπόν στο Γιαννακοχώρι, δύσκολα ο ΑΣ Ειρηνούπολης

DSCN2707

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη…διαστροφή στο ματς του Γιαννακοχωρίου, από την αναμέτρηση “copy-paste” με το ματς του Σαββάτου!

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επικράτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά του Αχιλλέα, με το ίδιο σκορ (2-3), τον ίδιο σκόρερ (Γιώργος Πατατούκας, ο οποίος σήμερα πέτυχα χατ-τρικ ενώ το Σάββατο δύο) και μάλιστα στο ίδιο λεπτό! (90+1′)! Οι πρωταθλητές προκρίνονται στα ημιτελικά ενώ θυμίζουμε πως πέρσι έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκαν από την ΑΕ Καψόχωρας.

Στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη φορά προκρίθηκε και ο Άτλας Ζερβοχωρίου, που επικράτησε εύκολα του Μακεδονικού Πλατάνου, που μετέβη στην έδρα των “κυανολεύκων” με 11 ποδοσφαιριστές.

Εύκολο απόγευμα είχε και ο ΦΑΣ Νάουσα, που παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς, ήταν σαρωτικός και στο ημίχρονο προηγήθηκε 4-0.

Τέλος, ο ΑΣ Ειρηνούπολης δυσκολεύτηκε αφάνταστα να υπερπηδήσει το εμπόδιο του ΓΑΣ Κοπανού, που είχε απίστευτο πάθος αλλά και τις ευκαιρίες για να πάρει μια μεγάλη πρόκριση. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε με κεφαλιά-ψαράκι ο Θοδωρής Πέτγαζλης, ένα τέρμα που μπορείτε να δείτε αργότερα στο κανάλι του ImathiaSportsNews στο youtube.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς των προημιτελικών :

Άτλας Ζερβοχωρίου – Μακεδονικός Πλατάνου  5-0 (31′-62′ Παπαδόπουλος, 44′-85′ Ρόκο, 80′ Δημητρούσης Χ.)

Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  2-3 (44′ Γιάτσος, 77′ Σακελλάρης / 36′-54′-90+1′ Πατατούκας)

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΣ Ειρηνούπολης  0-1 (69′ Πέτγαζλης)

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  5-1 (9′ Νίκου, 26′ Σαρηγιαννίδης, 32′-44′ Παπαδής, 74′ Μουρίκι / 64′ Ευθυμιάδης)

*δείτε σταδιακά τα ρεπορτάζ των αγώνων, φωτορεπορτάζ και στιγμιότυπα από τρεις αγώνες

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected