Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Πέλλας – Οι Ημαθιώτες που θα αγωνιστούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου

DSCN95872Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος ο Απόλλων Κρ. Βρύσης πέρασε στους «4» του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 του Μ.Α. Πέλλας.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τους γηπεδούχους πάντως να δείχνουν ανωτερότητα στη μεγαλύτερη διάρκειά του και ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να καίγονται για τον θεσμό του Κυπέλλου έχοντας και κάποιες ελλείψεις.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γιώργος Κίτσας (10’), Άγγελος Βοτάρης (62’ πεν.), Στέλιος Χαντούρης (86’), ενώ των ηττημένων ο Δημήτρης Καραμούζας (31’).

Διαιτητής ο Πασλαμούσκας (Τσαλκάνης – Βαμβακάς Κ.).

16

Η ημίωρη παράταση χρειάστηκε στην Αριδαία για να υπάρξει νικητής στο Καρατζοβίτικο ντέρμπι με τον Αλμωπό να επικρατεί με σκορ 2–1 της Δόξας Εξαπλατάνου κι ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 1–1.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη και άκαρπη κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο στάθηκαν πολύ καλά και έφτασαν μια ανάσα από τη μεγάλη πρόκριση καθώς προηγήθηκαν λίγο πριν τη λήξη χωρίς όμως να καταφέρουν να κρατήσουν το προβάδισμα και στην παράταση οι γηπεδούχοι έφτασαν με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν στη νίκη έχοντας για ηγέτη τον Παναγιώτη Μιτιτενίδη που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

Σκόρερ για την ομάδα του Τάσου Τσακαλίδη ο Γιώτης Μιτιτενίδης (89’, 95’), ενώ για την Δόξα ο Αντώνης Λεμονάκης (86’).

αρχείο-λήψης45 Την πρόκρισή του στους 4 του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Ηρακλής Άσπρου που λύγισε την αντίσταση της Δόξας Π. Μυλοτόπου με σκορ 2–1 μετά από καλό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πήραν τη νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό παρά την προσπάθειά τους στα τελευταία λεπτά.

Σκόρερ της ομάδας του Σάκη Ρίσσου ο Μάνθος Πλατάκης (27’, 45’ με πεν.), ενώ των ηττημένων ο Χρήστος Καρράς (86’).

*με στοιχεία από το *aridaianews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected