Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 12ης αγωνιστικής

Pregame-copy12111

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αλλά και συνάμα καθοριστική είναι ομολογουμένως η 12η αγωνιστική , που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (29/11). Κι αυτό γιατί και τα οκτώ παιχνίδια παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον, τόσο για τις ομάδες που εμπλέκονται σε σενάρια τίτλου όσο και γι’ αυτές που θα δώσουν τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το παιχνίδι βεβαίως που κεντρίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων αλλά και θα αποτελέσει κριτήριο για τη συνέχεια είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΣ Ειρηνούπολης και τον ΦΑΣ Νάουσα, που για πολλούς θεωρείται το ζευγάρι που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την κούπα του πρωταθλητή και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 12η αγωνιστική :

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΦΑΣ Νάουσα : δείτε εδώ το pre game της αναμέτρησης


ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Καψόχωρας : Την ευκαιρία να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και μάλιστα (υπό προϋποθέσεις) να σκαρφαλώσει στην κορυφή έχει αύριο ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας την γειτονική ομάδα από την Καψόχωρα. Οι “ασπρόμαυροι”, που προέρχονται από τη νίκη-πρόκριση στο Γιαννακοχώρι κόντρα στον Αχιλλέα, θα παραταχθούν χωρίς τους Δημήτρη Χαρισούδη και Αλέκο Μπουκλά οι οποίοι παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ πλήρης θα αγωνιστούν οι “κιτρινόμαυροι”, που θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη ωστόσο έδρα.


Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι στο Διαβατό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε διαρκή άνοδο στα τελευταία παιχνίδια. Οι “κυανόλευκοι” των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού (που προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα) θα αγωνιστούν μετά από καιρό πλήρης, με μοναδικό πρόβλημα την ίωση που αντιμετωπίζει ο Παγγούρας, κάτι που ωστόσο δεν αναμένεται να τον κρατήσει εκτός από τη σπουδαία αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, αμφίβολοι για τον Γιώργο Ντάμτσιο είναι οι Δημήτρης Σούρλας και Ηρακλής Ελευθεριάδης, που μπορεί να αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης, οι ενοχλήσεις όμως παραμένουν και ίσως τους κρατήσουν εκτός 11άδας.

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


ΑΕ Χαρίεσσας – Άτλας Ζερβοχωρίου : Ένα ακόμη ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, ένα ακόμη ματς ανάμεσα σε ομάδες που στα τελευταία παιχνίδια κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, που τους έφεραν στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ πάντα στις υψηλές θέσεις βρίσκεται και η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη, που φιγουράρει στην 5η θέση με 20 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο. Ο Δημήτρης Χαλκιάς θα δει τελευταία στιγμή αν μπορεί να υπολογίζει τον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο ο οποίος συνέχισε την αποθεραπεία που τον κράτησε εκτός από το παιχνίδι στην Καψόχωρα, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Άτλας θα αγωνιστεί χωρίς τους αδελφούς Αλμαλιώτη, που δεν συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας αλλά και τους Αλέξη Κοτσαγκόγκο και Κώστα Τζίμο που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.


Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Πολύ σημαντικό παιχνίδι και στο Παλαιό Σκυλίτσι, με τον ανεβασμένο Άρη να υποδέχεται τους “πράσινους” από την Αγία Βαρβάρα, που προέρχονται από τον θρίαμβο κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης. Η αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θεωρείται σίγουρο πως καιρού επιτρέποντος, θα προσελκύσει αρκετούς φιλάθλους για να δουν από κοντά την αυριανή κόντρα, με τις δύο ομάδες να θέλουν το “ροζ φύλλο” για διαφορετικούς λόγους. Από πλευράς “κιτρινόμαυρων”, που οι δύο συνεχόμενες νίκες τους έδωσαν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, θα απουσιάσει ο Δημήτρης Γιουρόπουλος, που συνεχίζει την αποθεραπεία ενώ αμφίβολος είναι ο Έρβις Μιμίνι καθώς δεν είναι 100% έτοιμος. Στην αντίπερα όχθη, ο Σάββας Αβετίδης για ακόμη ένα παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Αλέκο Οικονόμου, Χρήστο Λίκα και Κώστα Χριστιά, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα μπορέσει να δώσει το παρόν ο Αργύρης Κουβατσίδης, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του.


Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νάουσας : Παιχνίδι για…γερά νεύρα και στο Κλειδί, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, τις έφεραν σε δυσμενή θέση. Για τον γηπεδούχο Εθνικό μοναδικός στόχος είναι η νίκη, καθώς φέτος στην έδρα του (που πέρσι αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα) μετρά μόλις δύο νίκες ενώ στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους”κυανόλευκους” από τη Νάουσα, θα παραταχθεί χωρίς τους Νίκο Παρασχόπουλο και Σωτήρη Παπαδόπουλο που είναι τιμωρημένοι. Ο Τάσος Μπράτσης προσπάθησε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του μετά το ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο Ημαθίας και να τους τονώσει την ψυχολογία για μία σειρά πολύ δύσκολων αναμετρήσεων που έπονται.


ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης : Μεγάλης σημασίας παιχνίδι και στο ορεινό Βέρμιο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παραταχθούν με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια. Ο γηπεδούχος ΓΑΣ, μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας και εκ των πραγμάτων αντιμετωπίζει το αυριανό ματς ως “τελικό” ενώ ακόμη και ο τραυματισμός του Δημήτρη Θεοδοσιάδη στο ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο, φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τον ίδιο ώστε να δώσει το παρόν στο κρίσιμο ματς. Ίδιοι στόχοι και για τους “ερυθρόλευκους”, που θα μεταβούν στο Ροδοχώρι με όπλο την καλή ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας αλλά και την κατά τα φαινόμενα πλήρης σύνθεση καθώς πιθανή είναι και η επανένταξη του Έρβις Μπούφι, που δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σάββατο λόγω τραυματισμού.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


ΠΑΟΚ Κουλούρας – Φίλιππος Μέσης : Ντέρμπι ουραγών στην Κουλούρα και μια ευκαιρία για αμφότερες τις ομάδες για το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η πραγματικότητα που τις φέρνει μακριά από την παραμονή, δεν πτοεί τις δύο ομάδες, που θα τα δώσουν όλα μέχρι τέλους για την υπέρβαση. Ο Κώστας Κατσώνης είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και παρά τις συνεχόμενες ήττες, είναι πεπεισμένος πως αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Με μοναδικό απόντα τον Άγγελο Ρόκο που αποβλήθηκε στα Τρίκαλα και με την επιστροφή του Σπύρου Βοργιατζίδη που εξέτισε, θα παραταχθούν αύριο οι “βυσσινί”, που το “διπλό” στην έδρα του ΠΑΟΚ θα δώσει περισσότερες ελπίδες για να ανέβουν σταδιακά τα “σκαλοπάτια” στον βαθμολογικό πίνακα.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής (29/11) 12ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :


 

σάρωση00011Το pre game της 10ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά της Κάβας «Παραπούρας» (Κεντρικής 2 στη Μελίκη)


 ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – Φίλιππος Μέσης (15)

Ατρόμητος Διαβατού (7) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (4)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (13) – Φίλιππος Μελίκης (11)

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – ΦΑΣ Νάουσα (2)

ΑΕ Χαρίεσσας (8) – Άτλας Ζερβοχωρίου (5)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (12) – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (6)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (3) – ΑΕ Καψόχωρας (14)

 Εθνικός Κλειδιού (9) – Αχιλλέας Νάουσας (10)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected