Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Η αποστολή για Νέα Αγχίαλο και οι ευχές για Παπαφωτίου

DSCN2215Ολοκλήρωσε  με χαλαρή προπόνηση σήμερα  και  χωρίς προβλήματα την εβδομαδιαία προετοιμασία του ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ενόψει της αυριανής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης  στην Ν.Αγχίαλο με αντίπαλο τον αξιόμαχο τοπικό Πύρασο.

Άπαντες  παρόντες  στην τελευταία προπόνηση και αμέσως μετά ο τεχνικός της Κατερινιώτικης ομάδας Απόστολος Στύλος  ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Μαγνησία και απαρτίζεται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές.

Σακελλαρίδης, Αλισανδράτος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Δημητρίου, Ηλιάδης, Οικονόμου, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Κωτσιαρίδης, Νάκας, Μακράκης, Καραγκούνης, Ραπτόπουλος, Γελαδάρης, Καθάριος, Γασπαράτος, Παναγιωτίδης.

“Περαστικά” σε Παπαφωτίου

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας  αντιμετώπισε ξαφνικά χθες το βράδυ ο Δημήτρης  Παπαφωτίου, ένας εκ των συνεργατών του Απόστολου  Στύλου και μεταφέρθηκε  στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και η διοίκηση εύχεται ταχεία ανάρρωση στον “Κύριο Δημήτρη” και να επιστρέψει σύντομα στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αχιλλέα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected