K20 - K17 - K15

Παναθηναϊκός Κ20 – Βέροια Κ20 3-0

Χωρίς τίτλο

Πάλεψε για ένα ημίχρονο η Κ20 της Βέροιας στο Αθλητικό Κέντρο “Γ. Καλαφάτης”, έδρα της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου ηττήθηκε με 3-0 και παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογίας καθώς ο Αστέρας Τρίπολης που ακολουθεί, ηττήθηκε στην Κρήτη.

Από την άλλη πλευρά, διπλό ήταν το «κέρδος» για τους Νέους του Παναθηναϊκού καθώς κατέκτησαν την 4η νίκη στο πρωτάθλημα ενώ είχαν στις τάξεις τους ξανά ύστερα από περίπου ένα χρόνο τον Πασχάλη Στάικο που επέστρεψε στη δράση έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Στο πρώτο μέρος, η ανασταλτική λειτουργία της Βέροιας παίρνει άριστα, καθώς οι “πράσινοι” δεν απείλησαν την εστία του Βασιλειάδη. Ωστόσο κατάφεραν με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τούντορ (49′), ενώ στο 58’ ο Λάμπρου με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στη συνέχεια η Βέροια είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ και να… ξαναμπεί στο ματς με τον Λαζόπουλο, αλλά ο Λαμπίρης αντέδρασε σωστά στο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Έτσι, ο Παναθηναϊκός έκανε το τελικό 3-0 στο 90’ με σουτ του Παπανικολάου έξω από την περιοχή.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός Κ20 : Λαμπίρης, Τούντορ, Μυρθιανός, Αθανασόπουλος, Ζιούλης (78′ Τριανταφυλλόπουλος), Σταικός (65′ Αγγελόπουλος Β’), Τζανουλίνος, Παπανικολάου, Λάμπρου, Χαλκιαδάκης (46′ Νιούμαν), Μαλντίν.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Αναστασιάδης, Ρογγότης, Νικολαϊδης, Παπαγεωργίου, Παναγιωτούδης, Γιαννόπουλος, Λαζόπουλος, Ντόγος, Παπαδόπουλος Θ., Μελικιώτης. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηκωνσταντίνου, Κουτρούμπαλος και Τσολαρίδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο prasinanea.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected