Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Καψόχωρας 3-1

DSC_0623Μία ακόμη νίκη, η όγδοη φετινή στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και μετά την ήττα του ΦΑΣ Νάουσα στο Αγγελοχώρι, αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι περισσότερο από τους “κυανόλευκους”.

Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 3-1 της ΑΕ Καψόχωρας, σε μια αναμέτρηση που είχαν πάρα πολλές τελικές προσπάθειες και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του κ. Αναστασίου, με τον πρόεδρο μάλιστα των “κιτρινόμαυρων” κ. Βασίλη Νικολόπουλο (δείτε τι δηλώνει στο τέλος του ρεπορτάζ) να απειλεί στο 70ο λεπτό να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει από το γήπεδο!

Οι “ασπρόμαυροι”, για ένα ακόμη παιχνίδι δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών και είτε από αστοχία είτε λόγω του εξαιρετικού Θυμιόπουλου, το σκορ παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Στα πρώτα 10 λεπτά, οι γηπεδούχοι έφτασαν δύο φορές με αξιώσεις στα καρέ των “κοκκινόμαυρων” και μάλιστα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πατατούκα, με τον ρέφερι να δείχνει “παίζετε”.

Στο 21′ ένα καλό σουτ του Μάριου Μαυρίδη πέρασε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πατατούκας κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Θυμιόπουλου, με τον κ. Αναστασίου να υποδεικνύει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιώργος Μπουκλάς του Α. πετυχαίνοντας το έκτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο στη συνέχεια και σημειώθηκαν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τις πιο σημαντικές και στο 43′ ο Γιάννης Τζέπης…πέταξε από τις θέσεις τους 70-80 θεατές που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, πιάνοντας έναν “κεραυνό” εκτός περιοχής, που σημάδεψε το “Γ” της εστίας του Θυμιόπουλου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 45ολεπτό, με το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν στην αναμέτρηση, μια παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Γιώργος Πιπιλιάρης εις βάρος του Κούκλα. Εκτελεστής του πέναλτι ο Γιώργος Πατατούκας, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Μπάμπης Πιπιλιάρης πέρασε εκτός αγώνα τον Λεμπιάν Γκρίβα που τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, περνώντας στον αγώνα τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κυριάκο Βρεττό.

DSCN9904

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στο επόμενο διάστημα η μπάλα πήγαινε κυριολεκτικά πάνω – κάτω. Η φάση ωστόσο που παραλίγο να…τινάξει το παιχνίδι στον αέρα ήταν στο 68ο λεπτό, όταν ο Κώστας Πιπιλιάρης σε ένα μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου, έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Ακολούθησε πανζουρλισμός, οι φιλοξενούμενοι έπεσαν πάνω στον κ. Αναστασίου και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νικολόπουλος, εν εξάλλω καταστάσει, ζήτησε από τους παίκτες να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια!

Μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις και συζητήσεις, το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι και στο 85′ η ΑΕ Καψόχωρας μείωσε το σκορ με τον Τσαλαμπάνα, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά από μακρινή σέντρα του Πέτρου Πιπιλιάρη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αναστασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Καρυπίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Μπουκλάς Γ.Α. (55′ Μπουκλάς Αν.), Μπουκλάς Γ.Ε., Κίτσας Λ.Π., Θεοδώρου Κυρ., Τζέπης (71′ Κίτσας Ν.), Κίτσας Λ.Δ., Λαδάς, Μαρτζέλος, Κούκλας, Πατατούκας.

ΑΕ Καψόχωρας : Θυμιόπουλος, Γκρίβα (46′ Βρεττός), Πιπιλιάρης Π., Πιπιλιάρης Γ. (69′ Σαντίδης), Μουσκεφτάρας, Τσαλαμπάνας, Μαυρίδης Δ., Μαυρίδης Μ., Τσολακίδης, Σκούρα, Πιπιλιάρης Κ. (69′ Παναγιωτόπουλος)

Η δήλωση του προέδρου της ΑΕ Καψόχωρας κ. Βασίλη Νικολόπουλου

Με βαρείς χαρακτηρισμούς και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News. Αναλυτικά τι δήλωσε :

“Είναι απίστευτο το γεγονός πως ένας ρέφερι μπορεί να δυναμιτίσει ένα ματς στο οποίοι οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας! Γι’ αυτό απερίφραστα δηλώνω πως:

1. Ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να διεκπεραιώσει έναν τόσο εύκολο αγώνα.

2. Ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι ΑΣΧΕΤΟΣ με το ποδόσφαιρο.

3. ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ”, καθώς άφησε το αντιαθλητικό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο ποδοσφαιριστές, με τον Κώστα Πιπιλιάρη μάλιστα να διακομίζεται στο νοσοκομείο όπου κατά πάσα πιθανότητα (οριστική διάγνωση αύριο) είναι κάταγμα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected