Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης 1-2 (photos)

10833567_10203878889555980_363704597_nΕπιστροφή στις νίκες για τον Φίλιππο Μελίκης, που επικράτησε στο ορεινό Βέρμιο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 1-2. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ήταν ανώτερη σε γενικές γραμμές, σκόραρε σε καίρια σημεία του αγώνα και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς που τη φέρνουν στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Γλώσση για ένα ακόμη παιχνίδι έφτασε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, δεν κατάφερε όμως να βρει δίχτυα και όταν το έκανε στο σημερινό παιχνίδι, ήταν πλέον αργά. Τα περιθώρια έχουν εκ των πραγμάτων στενέψει αρκετά για τους νεοφώτιστους και εκτός του…restart, θα χρειαστεί η απαραίτητη ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να υπάρξουν περισσότερες πιθανότητες για την παραμονή στην κατηγορία.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τον ρέφερι της συνάντησης κ. Παρασίου, υποστηρίζοντας πως όσες φάσεις θεωρούνταν αμφισβητούμενες, δόθηκαν υπέρ των φιλοξενούμενων. Επίσης, το παιχνίδι διεκόπη στο 80ο λεπτό, για είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο, όπως γράφτηκε σχετικά στο φύλλο αγώνος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους όταν στο 9′ ο Μίσκος βρέθηκε σε καλή θέση, το σουτ όμως που επιχείρησε τράνταξε το δοκάρι του Τσιώμου. Στο 22′ ο Ευθυμιάδης έκανε την ωραία κίνηση από αριστερά, πάσαρε παράλληλα στον Παρηγορίδη και αυτός εξ επαφής δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιώμο.

10815799_10203878887235922_324734768_n

Οι δύο αυτές καλές φάσεις για τον ΓΑΣ αφύπνισαν τους φιλοξενούμενους, που ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και στο 37′ κατάφεραν να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ. Ο Ρομάριο Λουμάνι με ατομική προσπάθεια ξέφυγε από τον αντίπαλο του, πάσαρε στον Μπούφι, αυτός εντυπωσιακά με τακουνάκι βρήκε τον Χρήστο Μπρέγκου και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Αυτό ήταν το 6ο προσωπικό τέρμα του μεσοεπιθετικού του Φίλιππου στο πρωτάθλημα.

Στις αρχές τις επανάληψης, ο ΓΑΣ προσπάθησε με περισσότερο ρίσκο να πιέσει την αντίπαλη άμυνα, εντούτοις οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πάντα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές πέτυχαν και δεύτερο τέρμα (69′), όταν ο Καραγκιζόπουλος έκανε τη βαθιά σέντα, ο Καζεπίδης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Κακαγιάννης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας την έσπρωξε στα δίχτυα, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα είχε και δοκάρι στη συνέχεια, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχε και ένα ψιλοκρεμαστό σουτ του Τουμαρά. Ο Φίλιππος στη συνέχεια βγήκε ακόμα δύο φορές απέναντι από τον Καζεπίδη, ο οποίος…πήρε το αίμα του πίσω για το λάθος στο γκολ και με σωτήριες επεμβάσεις, κράτησε το σκορ στο 0-2.

Στο 81′ ο ΓΑΣ κατόρθωσε να μειώσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Στη φάση αυτή, ο Στογιάννος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Τσαχαλίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο επερχόμενος Θεοδοσιάδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιώμου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια για την ισοφάριση, ωστόσο το σκορ παρέμεινε ως έχει και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παρασίου, βρήκε νικητή τον Φίλιππο, ο οποίος έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

10818719_10203878887915939_1042132259_n

Βοηθοί του κ. Παρασίου, οι κ.κ. Αργυρίου και Παζαρτζικλής.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Θεοδοσιάδης, Βαϊναλής, Στέφος, Στογιάννος, Ευθυμιάδης, Τουμαράς, Κακούδης, Παρηγορίδης (46′ Δασκαλίδης), Μίσκος (75′ Τσαχαλίδης), Γραμματικός (60′ Μωυσίδης)

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Κακαγιάννης, Τεγούσης, Μπούφι, Ανδρίτσος (88′ Πιτσάβας), Λουμάνι, Σίμος, Μπρέγκου, Μουρατίδης, Ντόβας.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected