Κατηγορίες
Super League 1

Παναθηναϊκός – Βέροια 2-1 (στιγμιότυπα)

212549Επέστρεψε υγιέστατος και έτοιμος να οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες τον Παναθηναϊκό! 

Στην επανεμφάνισή του στη Σούπερ Λίγκα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ο Μάρκους Μπεργκ επιβεβαίωσε πως είναι ο ηγέτης του τριφυλλιού. 

Κερδίζοντας πέναλτι (που μετουσίωσε σε γκολ ο Πράνιτς), κερδίζοντας την αποβολή του Αραγονιές και βρίσκοντας για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα δίχτυα, ο Σουηδός ήταν ο βασικός λόγος που οι πράσινοι επικράτησαν 2-1 της «μαχητικής» Βέροιας (σκόραρε ο Καλτσάς). 

Κι έτσι η ομάδα του Αναστασίου έκανε το 3×3 στις τελευταίες αγωνιστικές, παραμένοντας στο -6 απ’ τον πρώτο ΠΑΟΚ και περιμένοντας το μεσοβδόμαδο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να πλησιάσει ενδεχομένως ακόμα περισσότερο! 

Το ματς: 

Η Βέροια δεν είχε κατέβει στη Λεωφόρο για να κλειστεί (επ’ ουδενί). Απ’ την άλλη ο Παναθηναϊκός ήθελε να επιβάλλει το δικό του ρυθμό (στο γήπεδο του και με τον κόσμο του έπαιζε άλλωστε). Όλα αυτά «συμμάχησαν» στο να δούμε γρήγορο τέμπο στην αρχή, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερο ανακτούσε την υπεροχή το τριφύλλι. Και παραλίγο να ανακτήσει και το προβάδισμα, αλλά η εξαιρετική προσπάθεια του Μπεργκ δεν βρήκε… αντίκρισμα, με το κοντινό σουτ του (υπό πίεση και πλάγια θέση) να σταματά στο δοκάρι. 

περισσότερο ρεπορτάζ και στιγμιότυπα στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected