Κατηγορίες
Football League

Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης (1-1) Για 90′ ο Τζημογιάννης

a6fa371a2b51efaed003b8535adc86df_L«Όρθια» στάθηκε στο Αίγιο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Φαρινόλα, ενώ οι «μελανόλευκοι» είχαν προηγηθεί με τον Ιωάννου

«Χρυσό» βαθμό κατάφερε να αποσπάσει ο Απόλλων Σμύρνης στο εκτός έδρας ματς με τον Παναγιάλειο για την 6η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφυγε με το 1-1 από το Αίγιο φτάνοντας τους 13 βαθμούς, όσους και τα Χανιά στην δεύτερη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι είναι μόνοι τρίτοι με 11. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες χρειάστηκε να περιμένουν περίπου μισή ώρα προκειμένου να… δουν το φως το αληθινό! Ένα πρόβλημα στον φωτισμό του γηπέδου ανάγκασε τον ρέφερι να καθυστερήσει περίπου 30 λεπτά τη σέντρα, ενώ έγιναν σκέψεις ακόμη και για μετάθεσή του την Τρίτη (2/12). Όμως όλα τελικά πήραν τον… δρόμο τους και αντί για τις 18.00 οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν στη σέντρα στις 18.30.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος λοιπόν μετά το πέρας του πρώτου 10λέπτου, το ματς πήρε ρυθμό με τον Παναιγιάλειο να φτάνει μια ανάσα από το γκολ στο 15’ όταν ο Ουρτάδο έκανε το σουτ και ο Κουτσόπουλος παρενέβη τόσο όσο χρειαζόταν προκειμένου η μπάλα μνα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να φύγει κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης όμως οι γηπεδούχοι «χαμογέλασαν» καθώς ο Ιωάννου μετά την εκτέλεση του κόρνερ πήρε την κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ. Στην αντίπερα όχθη ο Απόλλων αντέδρασε στο 30’ κι έκανε αισθητή την παρουσία του με τον Ανγκούλο να βγαίνει τετ α τετ με τον Σταυριανό και να πλασάρει άουτ. Ωστόσο, το ημίχρονο δεν βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ καθώς στις καθυστερήσεις ο Φαρινόλα με προβολή ύστερα από φάουλ του Βάντερσον έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Σεχολάρι (68′ Μίλιεβιτς), Ουρτάδο, Σταμόγιαννος (60′ Νάστος), Τσατσαρής, Μπούνας, Σκαρτσίλας (80′ Μπουρλάκης)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (46′ Κυριάκος), Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Χατζής, Λαγός, Λούκας Νανία (64′ Γεωργίου), Φαρινόλα (74′ Κυβελίδης), Βάντερσον, Ανγκούλο

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected