Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ – Τύρναβος (0-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Λάρισας με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ – Πολλά νεύρα, λίγες ευκαιρίες και μία κόκκινη για τον Κισκαμπάνη (63′) των φιλοξενούμενων…

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Λάρισα, η οποία έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη… τέταρτη στην βαθμολογία και πλέον έχει 10 βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιακός Βόλου, τρεις από την Ζάκυνθο που βρίσκεται στις θέσεις των play offs. Αντίθετα, αυτός ήταν ο δεύτερος, μόλις, βαθμός για την ομάδα του Τυρνάβου και «έπιασε» τον Φωκικό στους 2, όσους απέχουν αμφότεροι από την ζώνη των play out.

AELTyrnavosMesa1

Η εξέλιξη του αγώνα

Χαμηλότατος ήταν ο ρυθμός της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα… πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Τα λάθη στην μεσαία γραμμή ήταν πολλά, κάτι που δεν βοήθησε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο από τους παίκτες των δύο συλλόγων.

Η Λάρισα προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της και είχε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση στο 16’ όταν ο Ντερνίς απείλησε με μακρινό σουτ, όμως, ο Πρίφτης αντέδρασε σωστά, ενώ η… απάντηση του Τυρνάβου ήρθε επτά λεπτά αργότερα με τον Γεωργίου. Ο άσος των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Αποστολίδη, όμως το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

Στο 29’ η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έφτασε για μία ακόμα φορά με αξιώσεις στην επίθεση, ο Ποκόνγκ πήρε το σουτ, αλλά η πορεία της μπάλας δεν προκάλεσε προβλήματα στον Αποστολίδη, ενώ στο 36’ ο Πινδώνης βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το πλασέ που έκανε βρήκε σε ετοιμότητα τον Πινδώνη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αναστασάκος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, στην προσπάθεια του Θωμά Γράφα να αλλάξει την εικόνα των «βυσσινί» στην επίθεση και στο 53’ απείλησε με σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, οι αριθμητικές ισορροπίες… χάλασαν, καθώς ο Κισκαμπάνης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

AELTyrnavosMesa3

Από εκείνο το σημείο και μετά, τα νεύρα… αυξήθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, με τον διαιτητή να… μοιράζει κίτρινες κάρτες για σκληρά μαρκαρίσματα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ο ρυθμός είχε ανέβει και στα τελευταία λεπτά, η Λάρισα έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, στο 85’ με την κεφαλιά του Πινδώνη και στο επόμενο λεπτό με το σουτ του Μπλέντι που πέρασαν άουτ, αλλά στο 87’ ο Ποκόνγκ έχασε απίστευτη ευκαιρία για τον Τύρναβο να «κλέψει» το «τρίποντο», όταν το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

Συνθέσεις

Λάρισα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Σίλβα, Πινδώνης, Ντερνίς (65’ Τσιλιγκίρης), Πέδρο (46’ Αναστασάκος), Στεφανίδης, Σουάνης (58’ Μπλέντι).

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Καραμανλής, Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Στεργιανός, Γεωργίου (76’ Ζυγκερίδης), Παληγεώργος, Μιλουτίνοβιτς (57’ Τσούκαλος), Ντατίδης, Ποκόνγκ, Σολφερίνο (68’ Σουλιώτης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected