Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-2

DSCN2820

Διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα ο ΑΣ Ειρηνούπολης, που παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μεταβαίνει το ερχόμενο Σάββατο στα Τρίκαλα, με στόχο να πάρε τη νίκη και ξεφύγει από τους διώκτες του. Στο σημερινό παιχνίδι, επικράτησε 2-0 του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, σε ματς που αναβλήθηκε στις 8 Νοεμβρίου λόγω των έντονων βροχοπτώσεων την περίοδο εκείνη.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, έχασε τουλάχιστον τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ενώ αστόχησε και σε εκτέλεση πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι και παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκαν στο πρώτο μισάωρο, κατόρθωσαν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 29′ με τον Γιώργο Σαμψωνίδη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την κόντρα από το πλασέ του Έξαρχου και με σουτ “έγραψε” το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα πριν την ανάπαυλα, που αποδείχτηκε καθοριστικό για τη συνέχεια της αναμέτρησης. Ο Αντώνης Κουκουράκης κέρδισε το φάουλ περίπου πέντε μέτρα έξω από την περιοχή και ο Κώστας Έξαρχος με ωραία εκτέλεση σημάδεψε τη γωνία της εστίας, σημειώνοντας παράλληλα το 10ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος οι “τζιαλορόσι” προσπάθησαν να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ, ωστόσο οι ευκαιρίες που τους δόθηκαν πέρασαν ανεκμετάλλετες. Μία φορά ο Έξαρχος, δύο ο Πέτγαζλης, δύο ο Σαμψωνίδης και μία ο Καρυπίδης δεν κατόρθωσαν να σημαδέψουν σωστά ενώ και το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων (ο οποίος αποβλήθηκε) δεν μετουσιώθηκε σε τέρμα, καθώς ο Έξαρχος σημάδεψε το δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : –

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Αργυρίου, Τζεϊρανίδης (69′ Σπυρίδης), Βαλδήρ, Κουκουράκης, Καρυπίδης, Λαμπριανίδης (82′ Παπαϊωάννου), Έξαρχος (76′ Παντζαρτζίδης Ν.), Σαμψωνίδης, Πέτγαζλης

* Τραυματίστηκε ο Γιώργος Τζεϊρανίδης στο 69′ και αντικαταστάθηκε. Στην αυριανή προπόνηση θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματος ενόψει του ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected