Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης 3-0

DSCN2821Το χρέος του έκανε ο ΦΑΣ Νάουσα στο ματς που τελείωσε πριν λίγη ώρα στο ΔΑΚ της πόλης. Εκ των πραγμάτων, το έργο του Φίλιππου Μελίκης ήταν δύσκολο, δεδομένου του εις βάρος του 2-0 μέχρι το 66ο λεπτό, όταν και διακόπηκε το παιχνίδι στις 8 Νοεμβρίου, ένεκα της πυκνής ομίχλης. Οι “κυανόλευκοι” μάλιστα πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 89′ διευρύνοντας τη νίκη στο τελικό 3-0.

Και σήμερα ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς από τη νεροποντή του τελευταίου 24ωρου, ωστόσο τα 28 λεπτά περίπου που παίχτηκαν ποδόσφαιρο, σημειώθηκαν αρκετές προϋποθέσεις για περισσότερα τέρματα. Στο 68′ ο Καφές σούταρε δυνατά και ο Τσιώμος απέκρουσε σε κόρνερ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ζήσης Βλαχοδήμος σέντραρε με στόχο το κεφάλι του Αδάμ, ο οποίος όμως από καλή θέση δεν κατάφερε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Ο Φίλιππος είχε πολύ καλή ανάπτυξη σήμερα, “γέμισε” αρκετά τη δεξιά πλευρά με τον Βασίλη Κακαγιάννη, ο οποίος είχε 3-4 καλές παράλληλες σέντρες, μία εκ των οποίων πολύ απειλητική, ο Πιτσάβας όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ και απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 86΄ο Καφές δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα ο Τσιώμος να μπλοκάρει τη μπάλα ενώ τρία λεπτά αργότερα σημειώθηκε το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, όταν ο Καφές σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Αρμάντο Τσέλα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με προβολή έκανε το 3-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Αργυρίου.

DSC_0023

Συνθέσεις

ΦΑΣ ΝάουσαΣταματέλος, Τσέλα, Βλαχοδήμος Ζ., Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Κοσμάς, Συμπεθέρης, Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι, Βλαχοδήμος Α., Καφές

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Ντόβας, Κακαγιάννης, Σίμος, Μουρατίδης, Μπούφι, Μπρέγκου, Τεγούσης, Ανδρίτσος, Λουμάνι, Πιτσάβας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected