Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Καψόχωρας 5-0

axileas_naousa-911Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Γιαννακοχώρι, όπου εκτός των πέντε τερμάτων, σημειώθηκαν πάνω από 15 ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν και δύο χαμένα πέναλτι!

Ο Αχιλλέας πήρε αυτό που ήθελε στο σημερινό παιχνίδι και κατάφερε μάλιστα να φτάσει στην πιο ευρεία φετινή του νίκη. Αιφνιδίασε τους “κοκκινόμαυρους”, πέτυχε τρία τέρματα σε 19 λεπτά (και μάλιστα με χατ-τρικ του Παναγιώτη Καραμεταξά που έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα) και απέκτησε σημαντικότατο προβάδισμα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Στο διάστημα αυτό, τα γκολ έμπαιναν…κατά ριπάς (8′-10′-19′ με πέναλτι), δίνοντας σαφές προβάδισμα στους “κυανόλευκους”.

Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να αποκτήσει φρενήρη ρυθμό και παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι 50 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Γιαννακοχώρι, απόλαυσαν εντυπωσιακό θέαμα! Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν στο έπακρο και τα έπαιξαν όλα για όλα, με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και να καταγράφονται συνεχόμενες φάσεις στις δύο εστίες.

Στο 24′ ο Κώστας Πιπιλιάρης και στο 32′ ο Μάριος Μαυρίδης δεν κατάφεραν από πλεονεκτικές θέσεις να νικήσουν τον Ηλιάδη, σε δύο πολύ όμορφες φάσεις για τους φιλοξενούμενους και στο 40′ ο Αχιλλέας έφτασε στο 4-0 με πλασέ του Χριστόφορου Γιάτσιου μετά από πάσα του Κακούδη, αποτέλεσμα με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε στα ίδια επίπεδα και στην πρώτη φάση (50′) το δυνατό σουτ του Σκούρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αχιλλέα και στο επόμενο 15λεπτο, ο Αχιλλέας κατέγραψε δύο καλές στιγμές σε σουτ των Σύγγα και Καραμεταξά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη σκυτάλη στη συνέχεια, αστοχώντας σε δύο εκτελέσεις πέναλτι.

DSCN9904

Αρχικά στο 80’ο Ηλιάδης ανέτρεψε τον Γιώργο Πιπιλιάρη και ο Κυριάκος Βρεττός που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 85′ ήταν η σειρά του Γιώργου Πιπιλιάρη να σημαδέψει τη δοκό από τα 11 βήματα.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Νίκος Μάραντης (πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα) στα τελευταία λεπτά, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και

Συνθέσεις

Αχιλλέας ΝάουσαςΗλιάδης, Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Καραλιόπουλος, Χαρατσίδης, Σύγγας, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Σακελλάρης, Γιάτσιος (Σαμαράς Τ.), Κακούδης (Μάραντης)

ΑΕ Καψόχωρας : Φουντουκίδης, Γκρίβα, Πιπιλιάρης Π. (75′ Σαντίδης), Πιπιλιάρης Γ., Τσαλαμπάνας (70′ Ζάιος), Μαυρίδης Μ., Τσολακίδης (74′ Τριανταφυλλόπουλος), Βρεττός, Σκούρα, Πιπιλιάρης Κ., Μαυρίδης Δ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected