Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Καμπανιακός (2-5) Επιβλητική η ομάδα του Υφαντίδη

c7d06c4f5f9631d7f320da7338593947_LΟι παίκτες του Υφαντίδη έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και κατάφεραν να πάρουν μια εντυπωσιακή νίκη στην έδρα των «γουναράδων»

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε ο Καμπανιακός από την έδρα της Καστοριάς για την 9η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ 5-2. Το σκορ άνοιξε στο 30’ για τους φιλοξενούμενους ο Χρήστου, ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Κουντουράς νίκησε για δεύτερη φορά τον Κοκκινίδη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Κεφαλά να σκοράρει στο 47’, αλλά 10 λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης χρησιμοποίησε το χέρι του στην περιοχή, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Υψηλός που έκανε το 3-1.

Το… σόου των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 68’ ο Χρήστου με δυνατό σουτ πέτυχε το τέταρτο γκολ, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Υψηλός έστειλε για πέμπτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κοκκινίδη, με τον Γεωργιάδη στο 85’ να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Συνθέσεις

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλ. Βάλλης): Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Τσόπρας (80’ Τάσσιος), Αθανασιάδης, Μπαϊρακτάρηλιάτης, Μηλιάτης, Ντάμζι (46΄Γεωργιάδης), Κεφάλας, Σαββαΐδης, Σαπανίδης, Γανόλης (46’ Παπαδόπουλος)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Πόπτσης, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υωηλός (78’ Βασιλείου), Αντωνιάδης, Χρήστου (68΄Τζεβελέκης), Κουντουράς, Προβατίδης (82’ Βαρότσης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected