Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Μετά τον Κούντσεφ και ο Μλαντένοφ!

Mlantenof AOT_610x400Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Στέφανο Κούντσεφ παρελθόν αποτελεί και ο Ντάνιελ Μλαντένοφ.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός δυσανασχέτησε για την απομάκρυνση του συμπατριώτη του και η διοίκηση έλαβε άμεσα και δραστικά μέτρα, απομακρύνοντας και αυτόν από τον σύλλογο.

Μάλιστα κανείς από τους δύο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκονται καθ’ οδόν για την πατρίδα τους. Τέλος οι Βούλγαροι λοιπόν αφού να θυμίσουμε πως είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Βεσελίνοφ.

*goaltrikala.gr

priftis_new_610x400

“Φλερτ” με Πρίφτη!

Ο 23χρονο κίπερ παρότι ανανέωσε το καλοκαίρι με τον Τύρναβο φέρεται να είναι στην έξοδο της θεσσαλικής ομάδας και οι πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι τα Τρίκαλα ερίζουν για την απόκτησή του. Εκεί, εάν όλα πάνε καλά και προχωρήσει το θέμα, θα συναντήσει και τον Άγγελο Διγκόζη, πρώην προπονητή του Τύρναβου και νυν των Τρικάλων.

Ο Δημήτρης Πρίφτης γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1991, ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Φαλάνη για να ακολουθήσει ο Απόλλωνας Λάρισας και στη συνέχεια η ομάδα Νέων της ΑΕΛ. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων U-20 της ΑΕΛ την τριετία (2007-2010) και έγινε επαγγελματίας το καλοκαίρι του 2010, ενώ έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα με το Φωκικό στις 23/05/2012.

Είχε δοθεί δανεικός από την ΑΕΛ στην Α.Ε. Πάφου το Φεβρουάριο του 2013, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Κύπρου και επέστρεψε στη πόλη της Λάρισας, ενώ ακολούθησε ο Τύρναβος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected