Κατηγορίες
Γενικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – Δωτιέας Αγιάς (0-1) Αποκλεισμός για την ομάδα του Μπενίσκου

DSC_0270Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός Φιλιππιάδας, που αναζητούσε την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Δωτιέας Αγιάς με ένα γκολ του Κατσίκη να  πάρει τη νίκη σε ένα παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και έγινε πάνω σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι, για ακόμα ένα παιχνίδι, παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, καθώς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, πραγματοποίησαν ακόμα μία μέτρια εμφάνιση. Η έλλειψη σε θέσεις «κλειδιά» έδειξαν τις πολλές αδυναμίες της ομάδας που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε επιπλέον σκέψεις για ενίσχυση. Ο Εθνικός είχε την πρώτη μεγάλη του ευκαιρία στο 4ο λεπτό όταν σουτ του Γήτα έδιωξε σε κόρνερ ο Σταυράκης. Στο 11΄ κόρνερ του Τσιρογιάννη και ο Κατσίκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιαράβα. Στο 19΄ πλασέ του Πάνου από καλή θέση άουτ.

Στο 33΄ και 34΄ ο Σταυράκης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Γατσέλου και Τσακανίκα. Στο 44΄ ο Τσατσαλίδης από καλή θέση πλάσαρε άουτ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανεβάσουν λίγο την απόδοσή τους και να πάρουν την κατοχή, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφηναν διαδρόμους και έτσι, κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα. Στο 48΄ ατομική προσπάθεια και σουτ του Τσατσαλίδη άουτ. Στο 75΄ σουτ του Λέντζου η μπάλα στο χέρι του Σωτηρόπουλου αλλά ο κ. Κολυτάς αρνήθηκε να δώσει το πέναλτι. Στο 90΄ ο Μασέτα μόνος του από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε την ομάδα της Αγιάς νικήτρια, και το αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καθόλου τους γηπεδούχους, οι οποίοι ξεκίνησαν την χρονιά με προσδοκίες, όμως δεν έχουν καταφέρει να ανταπεξέλθουν σε αυτές και απογοητεύουν, τόσο με τις εμφανίσεις, όσο και με τα αποτελέσματα, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Γιαννούλης, Πάνος, Λέντζος (79΄Μασέτα), Κολιός Γ. (55΄Κολιάκης), Βέργος (32΄Τσακανίκας), Μπενίσκος, Γήτας, Θεοδώρου.

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Πετρουζ΄ςλης, Κοκκίνης, Κόκκας, Δημολιός, Κουρδής, Τσατσαλίδης (90΄Περδίκης), Ντάκουλας, Λάιος (89΄Τσάκαλι), Τσιρογιάννης (73΄Σωτηρόπουλος), Κατσίκης.

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected