Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης στο ImathiaSportsNews

10376920_10203451957042934_1423411560266653859_nΈνα από τα πιο όμορφα και με υπέροχη θέα χωριά της Ημαθίας είναι αναμφίβολα το Ροδοχώρι. Χτισμένο στα 54ο μέτρα υψόμετρο στο όρος Βέρμιο, φαντάζει ως ένας εξαιρετικός προορισμός για την ηρεμία και τη γαλήνη, μακριά από την καθημερινότητα και την πίεση των μεγαλουπόλεων. Η μορφολογία του εδάφους έχει τέτοια ποικιλία ώστε σε καμιά περίπτωση δεν δίνεται η αίσθηση της μονοτονίας. Είναι μια πραγματική απόλαυση και συνάμα ψυχική και σωματική ανάπαυση ακόμα και για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η πολλή πλούσια βλάστηση και οι πολλές φυσικές πηγές με τα κρύα και καθαρά νερά συμπληρώνουν συνοπτικά την ομορφιά του τοπίου.

Καμάρι του χωριού αναμφησβήτητα και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που φέτος συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, μετά από μια εξαιρετική περσινή σεζόν, επιστέγασμα των προσπαθειών των τελευταίων ετών. Το Imathia Sports News απευθύνθηκε σε έναν άνθρωπο, που μαζί με τον πρόεδρο Τάσο Μωυσίδη (γνωστό και ως “δάσκαλο”) αποτελούν εκ των προσώπων που δίνουν και την ψυχή τους για τον σύλλογο.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη (ή αλλιώς Mexx όπως ονομάζεται και η επιχείρηση που διατηρεί στο Γιαννακοχώρι) ο οποίος φέτος συνεχίζει στην ομάδα από το πόστο του γενικού αρχηγού, ενώ έχει φορέσει την “κυανοκίτρινη” φανέλα για πολλά χρόνια. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής φέτος της Δόξας Νάουσας, μίλησε στον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας Αργύρη Τσιγγενόπουλο, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη :

1912116_10202185116452711_1464931167_n

1. Παναγιώτη γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια όσο και ως παράγοντας πλέον από τη θέση του γενικού αρχηγού. Ήταν η περσινή άνοδος η καλύτερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας ή θεωρείς ότι ήταν απλά ένα βήμα της βαθμιαίας εξέλιξης του ΓΑΣ;

“Για όσους γνωρίζουν την ιστορία του ΓΑΣ στα χρόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, η ομάδα έφτασε μέχρι τα μπαράζ ανόδου στη Δ Εθνική τότε αλλά και σε τελικό Κυπέλλου. Ωστόσο η περσινή άνοδος ήταν όντως κάτι το ξεχωριστό, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών των τελευταίων χρόνων, όπως σωστά αναφέρατε. Με την εξαιρετική δουλειά του προπονητή Σάκη Γλώσση, το μεράκι του προέδρου Τάσου Μωυσίδη αλλά και την τεράστια συνεισφορά των Αφών Κεσίδη και Μπάμπη Ευθυμιάδη, καταφέραμε να γίνουμε πρώτα μια οικογένεια και στη συνέχεια να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο”.

2. Η φετινή σεζόν χαρακτηρίζεται από την οικονομική δυσπραγία των ομάδων γενικότερα αλλά και την περίεργη διαδικασία όσον αφορά τον υποβιβασμό, καθώς είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να πέσουν πάνω από τρεις ομάδες. Θεωρείς ότι αυτό αποτελεί εμπόδιο για την ομάδας σας όσον αφορά την παραμονή; Θεωρείς γενικότερα το φετινό πρωτάθλημα ανταγωνιστικό;

“Στην οικονομική συγκυρία οφείλεται εξ αρχής το χαμηλό πλέον επίπεδο συγκριτικά πάντα με τα προηγούμενα χρόνια. Το σύστημα διεξαγωγής όμως του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να εξαρτώνται από υποβιβασμούς ανώτερων κατηγοριών ή πιθανής ανόδου του πρωταθλητή, είναι κυριολεκτικά “αγκάθι” για την ομάδα μας αλλά και γενικότερα πιστεύω για όσες παλεύουν για τον ίδιο στόχο. Όσον αφορά εμάς, έχουμε ίσως ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ της κατηγορίας, ωστόσο η φιλοσοφία μας είναι να προωθηθούν δικά μας παιδιά, ως σκαλοπάτι κυρίως για την περαιτέρω εξέλιξη τους. Το πρωτάθλημα όσον αφορά το τελευταίο σκέλος της ερώτησης, είναι εκ των πραγμάτων συναρπαστικό τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά και κάθε εβδομάδα παρατηρούμε ανακατατάξεις. Ότι πρέπει δηλαδή για τον κόσμο ώστε να διατηρείται το ενδιαφέρον του, αν και όπως φαίνεται η προσέλευση των φιλάθλων γενικότερα είναι σαφώς μικρότερη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

1014064_750224101676074_7509329077009944996_n

3. Η ομάδα ξεκίνησε δυνατά φέτος και παρουσίασε στοιχεία που την έθεταν εξ αρχής στις ομάδες που θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο. Ορισμένα αποτελέσματα όμως την έφεραν πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι πιστεύεις θέμα ρόστερ ή θεωρείς πως είμαι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων;

“Θεωρώ πως ο ΓΑΣ έχει πολύ καλό ρόστερ. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Αρκετά ήταν εκείνα τα παιχνίδια στα οποία άξιζε κάτι παραπάνω, αλλά λίγο η τύχη λίγο η αδυναμία στην τελική προσπάθεια, μας άφησε με μοναδική χαρά την πολύ καλή παρουσία. Άλλωστε έτσι είναι το ποδόσφαιρο και καθημερινά δουλεύουμε ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε”

4. Γνωρίζοντας πλέον σχεδόν όλες τις ομάδες αλλά και την εικόνα του ΓΑΣ για έναν γύρο, είναι επιτακτική η ενίσχυση τον Γενάρη;

“Ο πιο αρμόδιος στο κομμάτι αυτό είναι ο προπονητής μας και αυτός θα κρίνει σε ποιους τομείς χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή, είναι πως η ομάδα θα ενισχυθεί με έναν ή δύο ποδοσφαιριστές, που θεωρούμε πως θα βοηθήσουν σημαντικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος”.

5. Παναγιώτη, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο ΓΑΣ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας σου. Τι σημαίνει για σένα ο σύλλογος και αν μπορείς να σκεφτείς τον εαυτό σου να μην ασχολείσαι με τα πεπραγμένα της ομάδας;

“Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας σε έναν σύλλογο, είναι αδύνατον να μη σου γίνει τρόπος ζωής… Φέτος μάλιστα, εκτός των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δέχτηκα μετά χαράς την πρόσκληση των ανθρώπων της Δόξας Νάουσας ώστε να βοηθήσω τον γειτονικό σύλλογο και είναι απόλυτα λογικό να μην έχω τον απαραίτητο χρόνο να προσφέρω όσο θα ήθελα. Πάντα όμως θα κάνω…θυσίες για την ομάδα που αγαπάω!

10155080_750225405009277_1145710368820593408_n

6. Κλείνοντας, να στείλουμε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας αλλά και αυτούς που παρακολουθούν την ομάδα από μακριά και που κατάγονται από το χωριό.

“Δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο από τον κόσμο της ομάδας. Όλα αυτά τα χρόνια, είναι δίπλα μας και μας στηρίζει έμπρακτα. Μέσω του ImathiaSportsNews θα ήθελα να τους εκφράσω για μία ακόμη φορά την αμέριστη ευγνωμοσύνη όλων στον σύλλογο και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected