Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ (1-2) Ήττα από τα γαλλικά…κλειδιά!

2b365f410b39c6abee68400120504a62_LΗ Γκινγκάμπ έριξε στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ και πήρε το διπλό στην Τούμπα (2-1), αφήνοντάς τον εκτός Ευρώπης! “Δήμιος” της ελληνικής ομάδας ο Μποβί που σκόραρε δις, ο Αθανασιάδης είχε ισοφαρίσει προσωρινά…

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο παθιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσε με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας να διασπάσει την άμυνα της Γκινγκάμπ. Στο 7′, πάντως, οι Γάλλοι κατάφεραν να “παγώσουν” την Τούμπα. Ο Ζιρές εκτέλεσε φάουλ και ο Μποβί που ήρθε από πίσω με φόρα, με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Κάτσε στο 11′ προσπάθησε να απειλήσει με μακρινό σουτ, αλλά ο Λεσλ μπλόκαρε την μπάλα, ενώ όσο περνούσε η ώρα τόσο η Γκινγκάμπ έδειχνε όλο και περισσότερο τα “δόντια” της.

Ο Δικέφαλος, ωστόσο, σε μία από τις λίγες φάσεις που βρήκε “τρύπα” στην άμυνα της Κυπελλούχου Γαλλίας, στο 21′, κέρδισε πέναλτι. Ο Ρατς έβγαλε κάθετη πάσα στον Αθανασιάδη, ο Κλάους σέντραρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γιάκομπσεν και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, στην 200η συμμετοχή του με την φανέλα του Δικεφάλου, εκτέλεσε το πέναλτι, γράφοντας στο 22′ το 1-1 και σημειώνοντας το 6ο του γκολ στο φετινό Europa League.

Στο 30′, μάλιστα, ο Ρατς έχασε ευκαιρία να βάλει τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού. Ο Περέιρα βρήκε με καταπληκτική πάσα τον Ρουμάνο στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως, για ένα… κλικ ο τελευταίος δεν μπόρεσε να εξ’ επαφής την προβολή. Η Γκιγκάμπ “απάντησε” στις ευκαιρίες στο 32′, όταν ο Μαντάν σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Τζαβέλλα και κατευθύνθηκε αργά προς το κάθετο δοκάρι.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected