Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μέσης 2-0

DSCN0735Μετριότατο παιχνίδι στη Χαρίεσσα, με την ΑΕΧ να παίρνει τη νίκη στο τέλος, η οποία είναι η έβδομη στα 8 τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά “καρδιοχτύπησε” τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ελλιπούς Φίλιππου.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι μεν “κιτρινόμαυροι” δεν είχαν τη “φρεσκάδα” προηγούμενων αγώνων και επαναπαύθηκαν στο γκολ του Κατσουγιαννόπουλου, ενώ ο Φίλιππος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες προσπάθησε με γεμίσματα κυρίως να απειλήσει την εστία του Λιακόπουλου.

Η πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 18′ όταν ο Τοπαλίδης τροφοδότησε τον Κατσιγιαννόπουλο και αυτός από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωρίδη. Ωστόσο το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι “κιτρινόμαυροι” ήρθε στο 33′ όταν μετά από πάσα του Τσάλμα, ο Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας.

Δύο λεπτά αργότερα ο Φίλιππος απείλησε με τον Βασιλείου, το δυνατό σουτ όμως επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λιακόπουλος και το ημίχρονο έκλεισε με μια καλή στιγμή των γηπεδούχων, σε πλασέ του Τοπαλίδη από πλάγια θέση.

Η μέτρια εικόνα στην αναμέτρηση συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε πολλά λάθη και να μην μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Στο 72′ ο Γιάννης Γιάννου πέρασε στη θέση του Θεοδωρίδη τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Δημήτρη Δίντση, με τον έμπειρο πορτιέρο να αναλαμβάνει χρέη…επιθετικού, όντας μάλιστα αρκετά δραστήριος ειδικά στο ψηλό παιχνίδι.

DSC_0146

Στο 81′ σε ένα γέμισμα των φιλοξενούμενων, ο Θεοδωρίδης έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ρόκκος από καλή θέση αστόχησε ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Θεοδωρόπουλου να βρεθεί σε καλή θέση, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 90ο λεπτό η ΑΕΧ “κλείδωσε” τη νίκη της χάρη σε τέρμα του Παύλου Τσάλμα, ο οποίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής,”έγραψε” το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Μπατανάρας, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Σπαθόπουλος, Κανδηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Τσάλμας, Κατσιγιαννόπουλος, Τοπαλίδης.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Σότι, Πάτρας Ρ., Γκατζούφας, Πάτρας Κ., Γατόπουλος, Μυλωνάς, Βασιλείου, Ρόκκος, Μπαλτζής (72′ Δίντσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected