Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Δείτε λίγο αυτόν τον πιτσιρικά της Ρόμα… (vid)

af52c99b57c428e2a663ff90e2c24f98_LΈνα από τα κορυφαία ταλέντα που έχει βγάλει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια παγκόσμια θεωρείται ο Πιέτρο Τομασέλι.

Ο 9χρονος μικρός μάγος της μπάλας που ανήκει στη Ρόμα θεωρείται ότι διαθέτει ποιοτικότερη πάστα ποδοσφαιριστή από εκείνη που είχε σ’ ανάλογη ηλικία ακόμα και ο παίκτης που σύμφωνα με την γενικότερη ετυμηγορία αποτελεί το κορυφαίο μαργαριτάρι της μπάλας τη νέα χιλιετία. Ο Λιονέλ Μέσι.

 Και υπάρχουν πολλές καταγραφές των …αποδείξεων τέτοιου είδους  υπέρτατης αξιολόγησης του μικρού Βέλγου που είναι προϊόν της μεγάλης ποδοσφαιρικής ακαδημίας  της Άντερλεχτ και πριν από αρκετούς μήνες η Ρόμα έκρινε σκόπιμο να επενδύσει στο τεράστιο ταλέντο του.

Ήδη τον ακολουθεί πλέον ο βαρύτατος τίτλος ο «επόμενος Τότι» αλλά όσο τον βλέπει κανείς μπορεί εύκολα να προβλέψει ότι αυτό το παιδί είναι πλασμένο για πιθανόν ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στη ζωή του και από τον παίκτη -σημαία των «τζαλορόσι».

Δείτε και κρίνεται από μόνοι σας, αν και φυσικά ουδείς δεν πρέπει να ξεχνά την αρχαιοελληνική συμβουλή μηδένα προ του τέλους μακάριζε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected