K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ17 – Βέροια Κ17 2-1

DSCN9605Για την 6η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών (Κ17), ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ κέρδισε στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου την Βέροια με 2-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη έπαιξε στα ίσια τον σαφώς ανώτερο αντίπαλο της, ωστόσο προδόθηκε από μία στιγμιαία αντίδραση στο 72′, τέρμα με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε σφιχτά και έβαλε δύσκολα στον Δικέφαλο, στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Μάλιστα στο πρώτο μισάωρο η Βέροια κατόρθωσε να μην απειληθεί καθόλου από τον “δικέφαλο” και με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, απομάκρυνε κάθε κίνδυνο από τα καρέ της.

Χρειάστηκαν 43 λεπτά για να καταφέρει να βρει δίχτυα ο ΠΑΟΚ και μάλιστα από τα 11 βήματα, σε πέναλτι που υπέπεσε ο Ράδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτούσης. Οι φιλοξενούμενοι όμως απάντησαν άμεσα στο τέρμα των “ασπρόμαυρων” και στο 45′ ο Πέτρος Δημητριάδης από κοντά έφερε το ματς στα ίσια, αποτέλεσμα με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε δύο αλλαγές, που έδωσαν πιο επιθετική πνοή, ωστόσο και πάλι η Βέροια λειτούργησε άψογα στην άμυνα και κράτησε μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς. Στο 72′ όμως η σέντρα του Χαραλαμπίδη από αριστερά έφερε πολύ κόσμο στο πρώτο δοκάρι και παρά την προσπάθεια των αμυντικών, ο Καπρέτσος με προβολής έκανε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κ17 : Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης, Δοδοντσάκης, Λιάπτσης, Αηδονίδης (69′ Μακούσης), Μίσκοβιτς (46′ Χατζηδίμπας), Κυριλλίδης, Ματθαίου, Αργυρίου (57′ Καπρέτσος), Κουτούσης (77′ Κλιγκόπουλος), Κωνσταντίνου (87′ Νεστοράς)

Βέροια Κ17 : Σουροβίκης, Δημητριάδης Κ. (80′ λ.τ. Χαλβατζής), Καραμπίνας, Ράδης, Τσιούχας, Μαντός, Δόρης (65′ Στογιάννης), Δημητριάδης Π. (55′ λ.τ. Νικόπουλος), Σαχινίδης (70′ Ρανδζής), Καραγιάννης, Σαρκατζής (75′ Πατσιαβούρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected