Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τρύφωνας Νίκου – Ο MVP της 13ης αγωνιστικής!

cebdceafcebacebfcf85

Μία ακόμη εβδομάδα μεγάλης συμμετοχής για την ψηφοφορία ανάδειξης των MVP της Α1 Ερασιτεχνικής! Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2318 ψηφοφόρους για τους 6 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδικασία.

MVP της 13ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Τρύφωνας Νίκου του ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου (χατ-τρικ, δύο δοκάρια και μία ασίστ) και δίκαια επιλέχθηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είναι η 13η συμμετοχή για το 2ο All Star Game των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που όπως και πέρσι, θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιάννης Στογιάννος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου που ήταν ουσιαστικός κόντρα στον Φίλιππο Μέσης, ενώ στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Χρήστος Οικονόμου του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη των “πρασίνων” με αντίπαλο τον Εθνικό Κλειδίου.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2381 αναγνώστες μας :

Τρύφων Νίκου (ΦΑΣ Νάουσα) 1005 ψήφους – 43.34%

Γιάννης Στογιάννος (ΓΑΣ Ροδοχωρίου)  738 ψήφους – 31.83%

Χρήστος Οικονόμου (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας)  225 ψήφους – 9.71%

Λουμάνι Ρομάριο (Φίλιππος Μελίκης) 136 ψήφους – 5.87%

Παναγιώτης Καραμεταξάς (Αχιλλέας Νάουσας)  89 ψήφους – 3.84%

Γιώργος Μπουκλάς του Ε. (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  46 ψήφους – 2.00%

Τις υπόλοιπες 79 ψήφους πήραν οι Θανάσης Μπούθας (Φίλιππος Μελίκης), Γιώργος Κοτσογιαννίδης (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας), Γιώργος Λιακόπουλος (ΑΕ Χαρίεσσας), Αντώνης Κουκουράκης (ΑΣ Ειρηνούπολης), Χρήστος Σακελλάρης (Αχιλλέας Νάουσας), Χάρης Συμεωνίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης), Γιώργος Ντάμτσιος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Φλογκέρτ Σκούρα (ΑΕ Καψόχωρας)

*Η ημερομηνία βράβευσης του Τρύφωνα Νίκου θα ανακοινωθεί σύντομα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected