Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – Τρίκαλα 0-0

DSC_0133Χωρίς νικητή τελείωσε το πρώτο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, ανάμεσα στον Εθνικό και στον ΑΟ Τρίκαλα (0-0) στο δημοτικό στάδιο Φιλιππιάδας.

Από μία σημαντική ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο. Ο ΑΟ Τρίκαλα απείλησε στο 1ο λεπτό με τον Σαχινίδη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πολύ κοντά ήταν εντελώς άστοχο. Σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά στο γκολ στο 26΄ όταν μακρινό σουτ του Γήτα η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ. Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε σημαντικές διαφορές από το πρώτο 45λεπτο.

Ο Εθνικός προσπαθούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΑΟ Τρίκαλα, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να γίνουν απειλητικοί. Στο 51΄ ο Γήτας τροφοδότησε τον Μασέτα ο οποίος σούταρε μόλις άουτ χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρια να ανοιξει το σκορ για τον Εθνικο. Στο 61΄Φάουλ Κουτσόπουλου κεφαλιά Στούμπου η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραγιάννης με νέα κεφαλιά την έστειλε άουτ. Στο 65΄ φάουλ του Κουτσόπουλου για τον Καμπλιώνη και ο Σιαράβας μάζεψε την μπάλα. Στο 66΄ο Μηνάς έδωσε για τον Σαχινίδη έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Σιαράβας απέκρουσε τετ α τετ του Καμπλιώνη.

Στο 78΄ κόρνερ Γήτα κεφαλιά του Δάρδα, η μπάλα σε σώματα αμυντικών και κόρνερ. Στο 81΄σέντρα του Καραγιάννη σουτ του Μηνά η μπάλα άουτ, και στο 85΄ ο Τάσης αποβάλει τον Μπασιάκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Πάνος (75΄Κατσαδούρος), Λέντζος, Κολιάκης, Τσακανίκας, Μασέτα (82΄Νικολάου), Γήτας, Γιαννούλης (87΄Κολιός Γ.).

ΑΟ Τρίκαλα (Άγγελος Διγκόζης): Ντάσκας, Κουτσόπουλος, Στούμπος. Γεωργίου, Σκούπρας, Βαγγελή, Μπασιάκας, Καμπλιώνης, Μοσχάκης (57΄Μηνάς), Σαχινίδης (84΄Ρετζιλάς), Καραγιάννης.

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected