Κατηγορίες
Football League

Πιερικός – Αιγινιακός (1-1) Για 90′ ο Ζούρκος

Χωρίς τίτλοΠιερικός και Αιγινιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο ντέρμπι της Πιερίας.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Το πρώτο ανήκε στους γηπεδούχους και το δεύτερο στους φιλοξενούμενους. Στο πρώτο μέρος, ο Πιερικός μπήκε επιθετικά. Απείλησε αρχικά, στο 2’, με τον Σεντεμένε και την επιθετική του πίεση τη μετουσίωσε σε γρήγορο γκολ με δυνατό σουτ του Αλεξίου στο 13’. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, αντέδρασαν με τους Καζάκη (16’, 19’), Γιαζιτζόγλου (29’), αλλά δεν είχαν ουσία.Απεναντίας, στο δεύτερο μέρος, ο Αιγινιακός έχασε ευκαιρίες και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Πέντα στο 75’. Να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν πανηγύρισε το γκολ, καθώς έχει περάσει από την ομάδα του Πιερικού. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό εάν ο Πατσιογεώργος δεν έλεγε «όχι» στην κεφαλιά του Μπάρος στο 89’.

Συνθέσεις

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Σεντεμέντες (79′ Παλιάτσος), Ντόικιτς, Τσιάρας (73′ Κωντσίδης), Ελιομάρ (68′ Σπάσιτς), Γιαννούλης, Μυστακίδης, Μπουζούκης, Αλεξίου, Ντόσης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Πάβλοβιτς (63′ Ρίκκα), Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς, Δεμηρτζόγλου (46′ Κουτσοσπύρος), Καζάκης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected